RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

FÖNSTERPUTSNING sollentuna

FÖNSTERPUTSNING Sollentuna

Fönsterputsning i Sollentuna med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck både inifrån och utifrån. Vi utför fönsterputs åt såväl privatpersoner som företag i Sollentuna kommun. Fönster putsas och rengörs in- och utvändigt, tjänsten Fönsterputs kan även beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Sollentunaområdet med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet.

FÖNSTERPUTS I SOLLENTUNA – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs i Sollentuna är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat men kan även kombineras med andra tjänster vi har, exempelvis Hemstädning.

Fönsterputsning Sollentuna

Vi har 20 års erfarenhet inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om hela Sollentunaområdet. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i belastningsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter som är noggrant utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta möjliga påverkan av miljön.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I SOLLENTUNA

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

  • Flyttstäd
  • Visningsstäd
  • Storstäd
  • Hemstäd
  • Äldreflytt och Dödsbo
  • Fönsterputsning

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Sollentuna erbjuder vi en mängd professionella städtjänster. Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

  • Kontorsstäd
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Bygg- och Etableringsstäd

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TJÄNSTEN FÖNSTERPUTS I SOLLENTUNA

Priset för tjänsten Fönsterputs i Sollentuna är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i. Kontakta oss via mail eller telefon 08 22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning i Sollentuna.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26