fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Byggstädning Enskede

BYGGSTÄDNING Sollentuna

Byggstädning Sollentuna

Byggstädning Sollentuna samt etableringsstädning erbjuder vi både företag och privatpersoner i hela Sollentunaområdet. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och företag runt om i Sollentuna kommun med skinande resultat.

BYGGSTÄDNING I SOLLENTUNA MED MER ÄN BARA EN ENKEL STÄDNING

Med huvudkontor i Västberga så når vi snabbt ut till dig i Sollentuna. Med Anne Blom byggstädning och etableringsstädning i Sollentuna ser vi till att alla lokaler som byggarbetare och andra personer vistas i alltid är välstädade och fräscha. Vi på Anne Blom hjälper även till med andra praktiska saker som kan behöva göras, som att fylla på kaffe och fikaförråd, m.m.

Vi har tidigare utfört städning på byggen i: Rotebro, Norrviken, Häggvik, Tureberg, Sjöberg, Kärrdal, Helenelund.

I vår byggstädning i Sollentuna, så erbjuder vi professionell städning för både privatpersoner och företags behov.

För privatpersoner så sker byggstädningen generellt när byggandet eller renovering är klar, d.v.s. innan det är dags för kunden att flytta in. På företags byggarbetsplatser är behovet vanligen återkommande byggstädning, s.k. etableringsstädning under hela byggnationen. Vi ger dig mer än bara en städning på ditt bygge i Sollentuna.

BYGGSTÄD SOLLENTUNA – BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING

Byggstäd i Sollentuna med proffsig städpersonal hos Anne Blom städ, så skapar vi en ren och fräsch arbetsmiljö åt våra kunder.

byggstädning enskede
  • Byggstäd och etableringstäd i själva arbetsbyggnaden medan etableringstädning sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

ID-06 LEGITIMATION – GER ER EN TRYGGARE STÄDNING

Du som jobbar i byggbranschen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service.

Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Med 20 års erfarenhet av Anne Blom byggstädning i Sollentuna, kan ni alltid lita på att vi utför ett kvalificerat och proffsig städning.

Kontakta gärna oss på våran kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär för frågor rörande Byggstädning Sollentuna.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26