fbpx
flyttstädning ÅKERSBERGA, Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

Flyttstädning Åkersberga

FLYTTSTÄDNING ÅKERSBERGA MED KVALITÉ OCH GARANTI

Flyttstädning Åkersberga med Anne Blom Städservice ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Åkersberga med ett skinande rent resultat.

Allt ifrån “flytta ifrån”-städning åt privatpersoner som “flytta till”-städning, så har vi också utfört flyttstädning åt företag samt föreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Åkersbergas alla gator och gränder framförallt såsom:

  • Från Björkhaga till Margretelund
  • Utmed Östra banvägen, Söravägen till Söralidsvägen 
  • Från Berga till Högsättra
  • Från Skogsstjärnevägen till Österskärsvägen
  • Från Hacksta till Tuna

Oavsett vilken del av Åkersberga som ni vill flytta ifrån eller flytta till, så hjälper vi till med er flyttstädning med garanti. Vilket ger att ni kan lugnt flytta till det nya stället i lugn och ro utan att oroa er för städningens bekymmer. 

FLYTTSTÄDNING I ALLA SKRYMSLEN OCH VRÅR FÖR DIG I Åkersberga

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Åkersberga med en personal som ger dig och dina bekymmer en sak mindre sak att tänka på.

Om du dessutom behöver hjälp med beläggningar som inte släpper, städa skrymslen och vrår inför och efter flytt ska du definitivt anlita flyttstädning Åkersberga. 

Vi städar fastigheten i Åkersberga så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Vi vet efter så pass många år av flyttstädningar vad en professionell inspektör vill se av en flyttstädning. Våra medarbetare jobbar mer än noggrant, är snabba och trevliga med en äkta servicekänsla för just dig. Dessutom kan våra lokalvårdare i Åkersberga ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas när du flyttar.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden när tjänsten flyttstäd Åkersberga har anlitats, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

FLYTTSTÄD ÅKERSBERGA MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

flyttstädning ÅKERSBERGA, Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

Vi är flyttstädarna i Åkersberga som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete med dig som uppdragsgivare och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Åkersberga med omnejd under många år, så fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning.

Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen bredvid?

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö i Åkersberga. Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor.

Flyttstädningen i Åkersberga utförs alltid av våra egna städlag, vilket ger att vi aldrig har en tredje part involverad i våra uppdrag för dig. Vilket ger att vi kan säkra upp din flytt på bästa sätt med allt vad det innebär med bohag, nyckelhantering osv. Vi arbetar enligt vår checklista för flyttstädning som ni får del utav.

Du kan säkert anlita oss för att flyttstäda ditt hus i Åkersberga, eftersom vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningen tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär, om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster i Åkersberga.

Städtjänster för privatpersoner i ÅkersbergaStädtjänster för företag i ÅkersbergaHär finns Anne Blom utöver
Åkersberga
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Essingen
Gamla stan
Handen
Huddinge
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Järfälla
Upplands Väsby
Täby
Sollentuna
Tyresö
Värmdö
Vaxholm
Österåker
Lidingö
Stockholm
Vasastan
Östermalm
Stockholm City
Sundbyberg
Bromma
Danderyd
Södermalm
Enskede
Södertälje
Solna
Vallentuna

Varmt välkommen till oss på Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för flyttstädning Åkersberga!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FLYTTSTÄDNIG I ÅKERSBERGA.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning i Åkersberga. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.