FLYTTSTÄDNING ÖSTERÅKER MED KVALITÉ OCH GARANTI

FLYTTSTÄD ÖSTERÅKER

Flyttstädning Österåker med Anne Blom Städservice ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Österåker med ett skinande rent resultat.

Allt ifrån “flytta ifrån”-städning åt privatpersoner som “flytta till”-städning, så har vi också utfört flyttstädning åt företag samt föreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Österåkers alla gator och gränder framförallt såsom:

  • Från Rydbo till Skärgårdsstad
  • Från Roslags-Kulla Svinninge
  • Från Täljö till Åsätra
  • Från Österskär till Åkersberga
  • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
  • Från  Bogesund till Rydboholm

Oavsett vilken del av Österåker som ni vill flytta ifrån eller flytta till, så hjälper vi till med er flyttstädning med garanti. Vilket ger att ni kan lugnt flytta till det nya stället i lugn och ro utan att oroa er för städningens bekymmer. 

FLYTTSTÄDNING I ALLA SKRYMSLEN OCH VRÅR FÖR DIG I ÖSTERÅKER

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Österåker med en personal som ger dig och dina bekymmer en sak mindre sak att tänka på.

Om du dessutom behöver hjälp med beläggningar som inte släpper, städa skrymslen och vrår inför och efter flytt. 

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Vi vet efter så pass många år av flyttstädningar vad en professionell inspektör vill se av en flyttstädning. Våra medarbetare jobbar mer än noggrant, är snabba och trevliga med en äkta servicekänsla för just dig. Dessutom kan våra lokalvårdare i Österåker ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas när du flyttar.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FLYTTSTÄDNING RIMBO.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

FLYTTSTÄD ÖSTERÅKER MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi är flyttstädarna i Österåker som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete med dig som uppdragsgivare och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Österåker med omnejd under många år, så fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning.

Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen bredvid?

Städtjänster för privatpersoner i ÖsteråkerStädtjänster för företag i Österåker
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö i Österåker. Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor.

Flyttstädningen utförs alltid av våra egna städlag, vilket ger att vi aldrig har en tredje part involverad i våra uppdrag för dig. Vilket ger att vi kan säkra upp din flytt på bästa sätt med allt vad det innebär med bohag, nyckelhantering osv. Vi arbetar enligt vår checklista för flyttstädning som ni får del utav.

Du kan säkert anlita oss, eftersom vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningen tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär, om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster i Österåker.

Varmt välkommen till oss på Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för flyttstädning Österåker!