Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

STORSTÄDNING ÖSTERÅKER

STORSTÄDNING ÖSTERÅKER – NÄR HEMMET BEHÖVER ETT ORDENTLIGT LYFT FRÅN GOLV TILL TAK!

Storstädning Österåker är först och främst för privatpersoner, men även för företag i hela Österåker och Stockholms stad.

Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning, innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Det ger att vi har en grundstädning som skapar en startpunkt för samarbetet på allra bästa sätt. Känner du att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, så kan du självklart beställa storstädningstjänsten separat utöver den vanliga städningen.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering, så behövs ofta en större städning där vi rengör hela hemmet till topptrim.

Anne Blom har hjälpt kunder med i städning i hela Österåker såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Bogesund till Rydboholm

Våra kunder i Österåker efterfrågar allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Österåkers alla gator och gränder framförallt i just din närhet.

STORSTÄD ÖSTERÅKER – ANNE BLOM BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

Storstäd Österåker heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen, då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk som lokalvårdare och städare. Vi lägger väldigt stor vikt på själva kundbemötandet och att ha blicken för det lilla extra som ger att du blir en allt nöjdare kund.

Med 20 år i städbranschen, så lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster är såväl tryggt som seriöst.

All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad, vilket vi säkerställer kontinuerligt för våra kunder.

Vi värnar om miljön, både för er och er bostads skull samt för städpersonalen och vår vackra natur. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING I ÖSTERÅKER? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet och inte bara i Österåker, men vi har ofta uppdrag för riktigt tuffa städningar i området. 

Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Städtjänster för privatpersoner i ÖsteråkerStädtjänster för företag i Österåker
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Österåker.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STORSTÄDNING ÖSTERÅKER.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I STORSTÄD?