Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

VISNINGSSTÄDNING ÖSTERÅKER

VISNINGSSTÄDNING ÖSTERÅKER – ÖKA DIN CHANS TILL EN FRAMGÅNGSRIK AFFÄR!

Visningsstädning Österåker är till för dig som står inför att sälja din bostad i Österåker och i Stockholms län.

För att lyckas göra en framgångsrik bostadsaffär beror det till största del på rena känslor dvs vilken upplevelse din bostad får av besökaren vid visningen.

Enkla saker som att är toaletterna fräscha och nystädade? Lockar köket till en vilja av att börja baka? Är fönstren välputsade så att man ser ut?

Vill dina besökare genast börja inreda bostaden med roliga idéer och färgglada designer? Ja, det är så en köpare vill känna sig på väg hem från visningen.

Vi hjälper dig så att din bostadsvisning kan ge sådana känsla i visningen, så att besökaren bara vill ha mer!

VISNINGSSTÄDNING I ÖSTERÅKER – VI LYFTER FRAM FÖRDELARNA I BOSTADEN!

Bor du i Österåker och vill ha en framgångsrik bostadsaffär? Vill du få ut det mesta möjliga av fastighetsförsäljningen?

Glöm då inte bort en av det viktigaste sakerna in för visningen: Beställ en professionell visningsstädning i Österåker hos Anne Blom Städ & Service, vi är experterna inom städbranschen. Vi har hjälpt bostadsbytare i hela Österåker såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Bogesund till Rydboholm

Är du på väg att flytta till Österåker eller flyttar du inom Österåker? Kontakta oss, så vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning.

Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning, så att ni får mer tid över till annat!

Vi hjälper dig även att göra en lyckad bostadsaffär genom att göra rätt insats vid rätt ställe.

VI VÄRNAR OM HEMMET OCH MILJÖN – VISNINGSSTÄD ÖSTERÅKER

Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

Visningsstäd Österåker är vår städtjänst för dig som vill flytta till eller är på väg att sälja din bostad i Österåker.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om och i Österåker med att göra både hem och företag skinande rena inför visningen. 

Med 20 års städerfarenhet av olika former av städuppdrag, så garanterar vi dig en trygg och säker visningsstädning som leder till riktigt bra resultat!

Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht, utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt.

Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl i Österåker och Stockholm stad som i hela Stockholmsområdet.

Ni hittar alla våra andra städtjänster i vår meny till vänster.

RUT-AVDRAG OCH VISNINGSSTÄD – SÅ FUNGERAR DET FÖR DIG

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt till att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som visningsstädning.

Grundregeln för att nyttja rutavdrag för visningsstädning är att städningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. Vilket ger att du kan nyttja möjligheten före som under och självklart efter flytten. 

För att få avdrag för städtjänster som utförts i föräldrarnas bostad, så måste det vara du som har betalat för tjänsten.

På skatteverkets hemsida, så kan du läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag, www.skatteverket.se.

Dags att sälja din bostad inför en visning?

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring visningsstädning Österåker.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING ÖSTERÅKER.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

Visningsstäd med omtanke och garanti

Anne Blom Städ & Service garanterar en trygg och säker visningsstädning för ett strålande rent resultat! Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen är rent, fräscht doftar gott och är omhändertaget på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda noga utvalda miljömärkta städprodukter.

Anne Blom har städat inför många visningar under 20 års tid. Vi vet precis vad man ska fokusera på vid städuppdrag och ingenting går oss obemärkt förbi. Med vår städtjänst visningsstäd Österåker blir ditt hem snabbt grundligt rent och fräscht och väldoftande inför visningen.

Vi utför alla våra städuppdrag enligt en checklista för att alltid säkerställa det allra bästa resultatet för varje bostad. Skulle checklistan inte vara tillräcklig för dina behov kan du givetvis erhålla visningsstädning enligt specifika önskemål.

Vi städar din bostad, från golv till tak, för dig i Österåker och Österåker stadsdel!

Städtjänster för privatpersoner i ÖsteråkerStädtjänster för företag i Österåker
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Visningsstäd Österåker – Låt oss ta hand om städningen inför visning av bostaden

farsta

RUT är förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Grundregeln för att utnyttja avdraget för städtjänster, som visningsstäd är att den måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad. Läs mer på skatteverkets hemsida för att ta del av Rut-avdraget, www.skatteverket.se

Dags att sälja din bostad? Vill du boka en visningsstädning? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor om visningsstädning Österåker!