Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm är städtjänsten som underlättar för dig i flytten. Anne Blom Städ & Service vet hur mycket det betyder att kunna lämna över vissa delar av flytten i andras händer, såsom flyttstädning. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt. Med oss slipper du oroa dig över bristande städning och anmärkningar, vi lämnar garanti på våra flyttstädningar. Börja ditt nya liv i lugn och ro!

Är det dags att flytta? Känner du en krypande stress inför flytten? Får du inte ihop tid och energi till allt jobb som tillkommer flytten?

Lugn, vi hjälper dig! Låt oss ta hand om din flyttstädning i Stockholm så får du mer tid att lägga på själva flytten till ditt nya hem. Lämna flyttstädningen till oss när du flyttar inom Stockholm. Anne Blom Städ & Service har över 20 års erfarenhet av flyttstädningar och vi vet hur man städar på rätt sätt. Vi gör den nya bostadsägaren eller din hyresvärd mer än nöjd.

FLYTTSTÄDNING STOCKHOLM – EN BEFRIELSE I FLYTTRÖRAN

Söker ni en professionell städfirma för flyttstäd i Stockholm? Då kan ni andas ut, Anne Blom Städ & Service är en befrielse i flyttröran! Vi tar hand om allt inom flyttstäd.

Flyttstädning Stockholm

Anne Blom utför städuppdrag i Stockholm varje dag med städpersonal som har ett professionellt kundbemötande och utför noggranna flyttstädningar i Stockholm. Anne Blom Städ & Service gör kunder nöjda med bra resultat! Med utbildad personal städar vi ur ditt boende så att allt är rent och fräscht för nästkommande boende. Vi garanterar anmärkningsfri inspektion av flyttstädningen.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

STÄDFIRMA STOCKHOLM – FLÄCKFRI FLYTTSTÄDNING

Vi ställer höga krav på alla delar av en flyttstädning. Vi integrerar våra städmetoder, miljötänk och material i vårt arbetssätt. Söker ni efter en städfirma i Stockholm som flyttstädar på ett fläckfritt sätt? Då har ni hittat rätt, Anne Blom Städ & Service städar hem i hela Stockholms län med noggrannhet. Känn dig trygg med vår professionella flyttstädning som lämnar hela hemmet skinande rent.

Vi använder oss utav en detaljerad checklista för att allt ska se snyggt och prydligt ut för nästkommande hyresgäst.
Vi checkar av allt så att du vet att alla era önskemål har blivit uppfyllda.

  • Flyttstäd av samtliga rum inklusive fönsterputsning.
  • Rengöring av golv, väggar, fönster och dörrar.
  • Våttorkning och dammtorkning av alla ytor.
  • Flyttstädning av kök och badrum.
  • Rengöring av väggar, vitvaror, badkar samt golv och tak.

Med oss kan ni fokusera och lägga ner mer tid på att ta hand om det nya hemmet.

STOCKHOLMS STÄDSERVICE – ANLITA PROFESSIONELL FLYTTSTÄDNING

Vi har arbetat med flyttstäd i Stockholm under 20 års tid och med stor erfarenhet har vi blivit experter på vad som krävs för att flyttstäda med bra resultat. Låt oss ta hand om städningen och njut av det nya hemmet i lugn och ro.

Känner du dig så trött och sliten efter alla flyttbestyr att städningen känns för tung?
Anlita oss för kvalitetssäkrad flyttstädning i Stockholm!

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms flyttstädning Stockholm.