fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Flyttstädning Enskede

Flyttstädning Enskede

Flyttstädning Enskede med Anne Blom som ditt städföretag ger dig och din familj mer tid till allt annat som rör flytten. Ni slipper tänka på allt som rör städningen, antingen inför eller efter flytten. Eller bådadera.

Anne Blom Städ & Service har städat i många privata hem och hos många företag runt om i Enskede med ett skinande rent resultat.

Vi har hjälpt kunder genomföra flyttstädningar Enskede i följande områden:

 • Enskede Gård
 • Enskedefältet
 • Gamla Enskade
 • Enskededalen

Så varför inte låta oss gör rent hus hos dig och din familj inför eller efter er flytt också?

PRISVÄRD FLYTTSTÄDNING FÖR DIG I ENSKEDE

Om du behöver hjälp inför en flytt med beläggningar som inte släpper eller att städa i svåråtkomliga skrymslen och vrår så står Anne Blom till tjänst med flyttstädning i Enskede. Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd.

ANNE BLOM STÄD & SERVICE – VÅRA LOKALVÅRDARE I ENSKEDE OCH VÅR GARANTIFOLDER

Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Våra lokalvårdare i Enskede kan också ge dig bra råd kring hur dina visioner för bostaden bäst kan förverkligas.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Enskede.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

NÄR DU VILL HA PROFESSIONELL FLYTTSTÄD ENSKEDE MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi är flyttstädarna i Enskede, som utöver själva flyttstädningen också gör det mesta inom lokalvård för våra kunder. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

blomsterhandel skogskyrkogarden sv

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Enskede med omnejd under många år:

 • Från Enskedevägen till Gamla Tyresövägen
 • Från Sockenvägen till Åstorpsringen
 • Från Grusåsgränd till Stralsundsgatan
 • Från Herrgårdsvägen till Sandsborgvägen

Så fråga oss gärna var i Enskede som vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen?

Städtjänster för privatpersoner i EnskedeStädtjänster för företag i Enskede
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

ANNE BLOM, EN PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR NATURSKÖNA MILJÖ HÄR I ENSKEDE

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss på Anne Blom Städ & Service. Det återspeglas i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer omsorgsfullt ut de bästa och mest miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Vi städar ditt hem och ditt företag med miljömärkta produkter, som är skonsamma mot såväl miljön som människan.

Vår personal arbetar med försiktighet och respekt för ditt hem och strävar efter att bevara bostadens alla ytor på bästa sätt.

Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt. 

All personal i våra städteam är:

 • Legitimerade
 • Fullt försäkrade
 • Kollektivanslutna
 • Kontrollerade i belastningsregistret

Vår personalstyrka har givetvis tystnadsplikt när de kommer på städuppdrag hos er.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster i Enskede.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för flyttstädning Enskede!

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26