fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

kontorsstädning huddinge

KONTORSSTÄDNING Huddinge

Kontorsstädning Huddinge

Kontorsstädning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Kontorsstäd erbjuds alla typer av företag, stora som små från Huddinge i söder till Täby i norr. En ren och fräsch arbetsplats skapar rätt förutsättningar för att personalen ska trivs och prestera bra på jobbet. Det är självklart även viktigt att ge era besökare ett riktigt gott intryck när de besöker er på plats. Första intrycket är viktigt som vi alla vet. Låt oss ta hand om städningen så kan göra det ni gör bäst, i en ren och väldoftande miljö.

STÄDNING I HUDDINGE EFTER ERA BEHOV

Anne Blom Städ & Service erbjuder städning när det passar er verksamhet. De vanligaste intervallerna är våra kunder väljer att få städat är:

  • dagligen
  • 2 gånger i veckan
  • 1 gång i veckan
  • varannan vecka

Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon för att inte vara i vägen för er. Hur upplägget ser ut ser vi till att lösa på bästa sett för er som kund.

Ring oss på 08-22 22 26 eller skicka ett meddelande via formulär.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

ANNE BLOM—TRYGG OCH SERIÖS KONTORSSTÄD HUDDINGE

Kontorsstädning Huddinge

Vi strävar efter att samma personal återkommer till våra kunder. Våra team om 6-8 personer ansvarar för varje kund. Personalen är alltid legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Personalen har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

ALLT I ALLO-TJÄNSTER ETT PERFEKT KOMPLEMENT i huddinge

Många av våra kunder beställer tjänster utanför städningen. Exempelvis att god mat och dryck finns redo i personalrum eller till konferensen. Vi kan även se till att kontors- och förbruksningsmaterial finns redo när ni behöver det. Vill ni ordna något extra till kick offen så hjälper vi gärna till. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till er kontorsstädning. Prata med oss så hjälper vi er på bästa möjliga sätt.

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Tveka inte att ringa oss på 08-22 22 26 eller använda vårat kontaktformulär om ni vill veta mer eller beställa vår tjänst: Kontorsstädning Huddinge!

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26