Lokalvård Huddinge

Lokalvård Huddinge

Lokalvård Huddinge

Lokalvård Huddinge för dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med glänsande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Vi hoppas på nöjet att få se även dig som kund hos oss på Anne Blom!

Anne Blom utför städtjänster som innefattar veckostädning hemma, kontorsstäd på olika arbetsplatser, golvvård, renhållning av trapphus och lokaler för BRF, fönsterputs, byggstäd, städning av dödsbon med mera.

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet.

Kontakta oss gärna på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

ÖVER 20 ÅR ERFARENHET AV Lokalvård i Huddinge 

Med över tjugo år i branschen kan vi borga för kvalitet och trygghet för dig som kund. Vår personal är alltid legitimerad, kollektivanslutna samt innehar ID 06 legitimation. De jobbar alltid två-och-två i patrullbil, vi brukar säga att 4 ögon alltid är bättre än 2. Förutom minskad risk för missade fläckar är det även en trygghet för både er som kund och oss att ha två personer på plats.

Lokalvårdare Huddinge  UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren tar hand om underlaget för RUT. Avdrag på en del av arbetskostnaden görs på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in. För varje år och vilka andra avdrag du gjort avgör avdragets storlek. Läs mer på Skatteverket.se

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

MILJÖ OCH ANSVAR för Lokalvård Huddinge 

Vi använder alltid utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta arbetsmetoder. Genom vårt dagliga arbete så minimerar vi vår inverkan på miljön. Detta bidrar även till att städningen är skonsam för era inventarier och inredning.

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kalkylformulär kring frågor om Lokalvård Huddinge!

Lokalvård Huddinge