fönsterputsning huddinge

FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE

FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE

Fönsterputsning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi ger er härligt rena fönster i bostaden eller i företagets lokaler. Låt ljuset flöda in och njut av utsikten genom skinande rena fönsterglas. Ge dina fönster en extra glans, det ger dig och dina gäster och besökare ett trevligare intryck såväl utifrån som inifrån.

Fönsterputs kan beställas separat från våra andra tjänster i mån av plats. Vill du ha hög prioritet i vårt schema så kan du addera schemalagd puts av fönster kombinerat med exempelvis hemstädning om så önskas. Vi hjälper dig hitta bästa lösning för just era behov!

PRIS FÖNSTERPUTS I HUDDINGE

Fönsterputsning Huddinge

Priset för rengöring av era fönster baseras på fönstertyp, bostaden eller kontorets storlek, samt vilket skick fönstren befinner sig i. Kontakta gärna oss genom att klicka på knappen ovan så hjälper vi er med en offert.

Vi använder i största möjliga mån utvalda miljömärkta produkter för att göra minimal inverkan på miljön. Läs mer Om Anne Bloms miljöarbete.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

Du som köper rot- eller ruttjänster behöver inte göra något extra för att få RUT-avdraget. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig, om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Låt oss sköta din fönsterputs. Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 gällande fönsterputsning Huddinge.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

kontakta oss