fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

fönsterputsning huddinge

FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE

FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE

Fönsterputsning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi ger er härligt rena fönster i bostaden eller i företagets lokaler. Låt ljuset flöda in och njut av utsikten genom skinande rena fönsterglas. Ge dina fönster en extra glans, det ger dig och dina gäster och besökare ett trevligare intryck såväl utifrån som inifrån.

Fönsterputs kan beställas separat från våra andra tjänster i mån av plats. Vill du ha hög prioritet i vårt schema så kan du addera schemalagd puts av fönster kombinerat med exempelvis hemstädning om så önskas. Vi hjälper dig hitta bästa lösning för just era behov!

PRIS FÖNSTERPUTS I HUDDINGE

Fönsterputsning Huddinge

Priset för rengöring av era fönster baseras på fönstertyp, bostaden eller kontorets storlek, samt vilket skick fönstren befinner sig i. Kontakta gärna oss genom att klicka på knappen ovan så hjälper vi er med en offert.

Vi använder i största möjliga mån utvalda miljömärkta produkter för att göra minimal inverkan på miljön. Läs mer Om Anne Bloms miljöarbete.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

Du som köper rot- eller ruttjänster behöver inte göra något extra för att få RUT-avdraget. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig, om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Låt oss sköta din fönsterputs. Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 gällande fönsterputsning Huddinge.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING HUDDINGE.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26