fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Golvvård Huddinge

GOLVVÅRD Huddinge

Golvvård Huddinge

Golvvård Huddinge för dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

VI KAN GOLVVÅRD HUDDINGE OCH GOLVSSKÖTSEL

Golvvård är tjänsten från Anne Blom Städ & Service som är riktad till företag i Stockholmsområdet och Huddinge. Vi har specialistkompetens bland våra medarbetare för att hand om alla typer av golv. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål.

Golvvård Huddinge

Ett golv som sköts på rätt sätt håller längre och ger det intryck och känsla ett riktigt bra golv ska ge. Vi återställer golvytor efter slitage som uppstår efter årens lopp. Golvvård är en vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder.

RÄTT MATERIAL FÖR MILJÖN OCH ERA GOLV

Vi arbetar med utvalda miljömärkta produkter och smarta metoder för att minimera vår inverkan på miljön. Detta är bra för era golv, vår personal och såklart för miljön!

Kom gärna och besök oss och titta in i Inspirationsbutiken Anne Blom som är en fristående del av Anne Blom Städservice. Den öppnades som en 20-års jubileumsgåva från Anne Blom till sig själv, sin personal och städkunder med målet att inspirera och erbjuda det bästa av det bästa till bästa pris. Vi erbjuder 20% rabatt på allt i butiken till våra hemstädskunder samt anställda på företag där vi städar ert kontor.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

VAD ÄR DEN STÖRSTA ANLEDNINGEN TILL ATT VI BEHÖVER GOLVVÅRD I VÅRA LOKALER?

Den största anledningen till att våra kunder behöver ha hjälp är att deras golv har blivit skadade på ett eller annat sätt. Oftast är våra kunder kontor med många anställda vilket gör att förslitningen är hög på golvytorna. En annan vanlig anledning är att någon har tappat något i golvet som har gett upphov till en skada. Repor är också vanliga, dessa uppstår främst när större föremål dras över golvet vid ommöblering eller liknande.

SKADOR PÅ GOLV UPPSTÅR VANLIGEN AV

1. Vanlig förslitning
2. Föremål som tappas rakt ner i golvet
3. Repor från bord och stolar

VARFÖR ÄR FÖRDELARNA MED GOLVVÅRDEN SOM VI ERBJUDER?

1. Ditt golv kan bli återställt om det uppstår skador
2. Dina golv blir skinande och rena och ger ett bra intryck för personal och era kunder som finns på kontoret
3. Golvet får en längre livstid
4. Vi är pålästa och har specialutbildning i hur de olika typerna av golv ska hanteras på bästa sätt.

VAD ÄR FORSSELLSTRAPPAN?

Det är namnet på ett företag som tillverkar golv, trappor och ytskikt, just trappan är mycket vanlig och finns i väldigt många svenska fastigheter, de tillverkar också ytskikt till golv som ofta återfinns på kontor och i fastigheter runt om i Sverige. Som du kan läsa ovan har vi utbildning i hur man vårdar detta material på bästa sätt.

VILKA GOLVTYPER KAN NI PÅ ANNE BLOM BEHANDLA?

Vi tar hand om era golv i följande material:
– Plastgolv
– Gummigolv
– Trägolv
– Stengolv
– Linoleumgolv
– Heltäckningsmatta – mattvätt

VAR I SVERIGE KAN VI UTFÖRA GOLVVÅRD?

Vi utför golvvård i Stockholmområdet med omnejd.

GOLVVÅRD Huddinge – KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär om du undrar något kring Golvvård Huddinge eller våra övriga tjänster.

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag
kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26