fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

byggstädning huddinge

BYGGSTÄDNING Huddinge

BYGGSTÄDNING Huddinge

Byggstädning Huddinge samt etableringsstäd erbjuds både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Vi finns nära dig i Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi ser till att lokalerna som byggare och andra vistas i är städade och fräscha. Anne Blom hjälper även till med andra praktiskta ting som kan behövas göras, som att fylla på kaffe- och fikaförråd med mera.

Byggstädning Huddinge,

På byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb under byggnationen. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om säkerheten och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD Huddinge

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Huddinge.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

ID-06 LEGITIMATION – FÖR ER TRYGGHET

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Du som jobbar i byggbranchen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Detta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Vi har över tjugo års erfarenhet av byggstäd i Stockholm, så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26