byggstädning huddinge

BYGGSTÄDNING Huddinge

BYGGSTÄDNING Huddinge

Byggstädning Huddinge samt etableringsstäd erbjuds både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Vi finns nära dig i Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi ser till att lokalerna som byggare och andra vistas i är städade och fräscha. Anne Blom hjälper även till med andra praktiskta ting som kan behövas göras, som att fylla på kaffe- och fikaförråd med mera.

Byggstädning Huddinge,

På byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb under byggnationen. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om säkerheten och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD Huddinge

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Huddinge.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

ID-06 LEGITIMATION – FÖR ER TRYGGHET

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Du som jobbar i byggbranchen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Detta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Vi har över tjugo års erfarenhet av byggstäd i Stockholm, så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete.

kontakta oss