Trappstädning Huddinge

Trappstädning Huddinge

TRAPPSTÄDNING Huddinge

Trappstädning Huddinge

Trappstädning Huddinge: För fastighetsförvaltare och BRF i Söderort

Trappstädning Huddinge är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i hela Stockholmsområdet. Anne Blom Städ & Service ser till att trapphuset hålls rent och frächt året runt. För visst är det trevligt att komma in i en väldoftande och välstädad fastighet?

Vi finns nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. 

Vi har över 20 års erfarenhet av trappstäd åt en mängd kunder. Vår personal jobbar i team som i största möjliga mån återkommer till er som kund vid varje städtillfälle. Personalen är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna. 

TRAPPSTÄD i HUDDINGE PRIS OCH INTERVALL

Normalt sker städningen en gång per vecka under vår, sommar och höst. Vintertid kan trapphuset behöva göras rent mer frekvent. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen. Storleken på lokalerna samt hur många som passerar genom trapphuset per dygn spelar också in. Vi brukar säga att en gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det behövas städning oftare. Vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Läs om Anne Bloms miljöarbete 

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för Trappstädning Huddinge

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRAPPSTÄDNING Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

VAD INGÅR I TRAPPSTÄDNING?

Trappstädning Huddinge