städniing huddinge

Städning Huddinge

Städning i Huddinge: Städtjänster åt företag och hemma

Städning Huddinge med Anne Blom ger dig professionella tjänster inom städ. Vi utför allt från veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstäd åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholmsområdet.

Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop, låt vår trevliga, rutinerade och legitimerade personal underlägga livet för er!

Behoven är såklart olika hos våra kunder. Storleken på bostaden, hur vardagen ser ut avgör hur ofta och vilken typ av städning som behövs. Vi erbjuder städning när det passar er. En gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Veckostädning kan kompletteras med exempelvis en storstädning men även med andra tjänster som fönsterputs eller golvboning.

STÄD MED ÅTERKOMMANDE PERSONAL I HUDDINGE

Städning Huddinge

Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig. Våra team är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Järfälla.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BESTÄLL VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Vi har många kunder som anlitar oss för att se till att kontors- och förbrukningsmaterial alltid finns på plats. Vi kan även se till att kaffeförråden är påfyllda och sköta enklare vaktmästeriuppgifter. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till vår tjänst: Städning Huddinge.

Städtjänster för privatpersoner i HuddingeStädtjänster för företag i Huddinge
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni har frågor om våra städtjänster.

kontakta oss