fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

HEMSTÄDNING BROMMA

HEMSTÄDNING BROMMA

Hemstädning Bromma När du behöver en städare är du varmt välkommen till oss på Anne Blom!

Vi har ett helt gäng duktiga städare hos oss och vi tar gärna ett helhetsansvar inom lokalvård eller byggstädning om det behövs.

Det kan vi göra tack vare att vi har duktiga medarbetare med lång erfarenhet från allt inom små arbeten till fullständig lokalvårdnad. Vi är oerhört stolta över våra städare i Bromma och det arbete som de utför varje dag. De är punktliga, noggranna och alltid effektiva. Dessutom är de trevliga och artiga och sätter alltid dig som kund i främsta rummet.

Våra städare arbetar alltid två och två och ingår i team om 6-8 personer som i största mån återkommer till dig som kund. Detta ger dig en chans att lära känna dina städare och ökar tryggheten både för dig och för oss. Alla våra anställda har dessutom kollektivavtal och kontrolleras i belastningsregistret innan de anställs.

HEMSTÄDNING I BROMMA MED KUNSKAP OCH NOGGRANNHET I FOKUS

städning bromma

Som hemstädare i Bromma vi är alltid noga med att se till att vi under arbetet har en bra kommunikation med dig kring vad som händer och när det sker.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och vi svarar på dina frågor och förklarar det som du undrar över. Du kan alltid ringa oss på kontoret så gör vi vårt yttersta för att lösa eventuella problem och svara på frågor.

Vill du anlita oss för hemstädning i Bromma? Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär så berättar vi mer!

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag
Vad kostar hemstädning?

Hemstädning BrommaPsst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN HEMSTÄDNING I BROMMA

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄD?

VILKA PASSAR VÅR HEMSTÄDNINGSTJÄNST FÖR DEJ I BROMMA?

Vi tar oss an i stort sett de flesta kunder oavsett utformningen och storleken på hemmet som skall städas, det betyder att vi städar allt från små lägenheter till stora villor. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har svårt att få tiden att räcka till och det är den främsta anledningen till att de vill ha hjälp med sin hemstädning.

HUR FUNGERAR DET FÖRSTA GÅNGEN VI KOMMER OCH STÄDAR?

VILKA PASSAR VÅR HEMSTÄDNINGSTJÄNST FÖR DEJ I BROMMA?Vi tar oss an i stort sett de flesta kunder oavsett utformningen och storleken på hemmet som skall städas, det betyder att vi städar allt från små lägenheter till stora villor. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har svårt att få tiden att räcka till och det är den främsta anledningen till att de vill ha hjälp med sin hemstädning.
HUR FUNGERAR DET FÖRSTA GÅNGEN VI KOMMER OCH STÄDAR?Vi rekommenderar att vi startar med en storstädning om du inte har haft professionell städning innan. Om du har möjlighet att möta upp oss hemma första gången vi från Anne Blom kommer hem till dig, så kan du gå igenom dina önskemål direkt med vår personal.

Vi skriver sedan kundinformation om just er städning så att vår personal alltid vet vad som gäller.

Om du inte har möjlighet att möta oss hemma vid första besöket så kan du posta nycklar till oss i förväg, eller svänga förbi vårt kontor i Hägersten (som ligger på Västberga Allé 36 A) och lämna över nycklarna personligen under konto

KAN MAN KOMMA ÖVERENS OM EXAKT VAD SOM SKALL INGÅ I EN HEMSTÄDNING I BROMMA?

Vi är väldigt öppna när det kommer till dina önskemål och vi tar gärna emot specifika instruktioner från dig, vill du veta vad som normalt ingår i en hemstädning kan du se det i listan som du hittar ovanför. Om du har övriga önskemål utöver detta så diskuterar vi gärna det med dig och du kan med fördel ange detta i formuläret när du kontaktar oss i formuläret som du hittar där.

VAD BASERAS PRISET PÅ FÖR MIN HEMSTÄDNING I BROMMA?

Den första faktorn som vi baserar priset på är storleken på den yta som skall städas. Den andra faktorn är om några extra tillval utöver de som redan finns listade i vår ordinarie lista på ytor som skall städas, det är den listan som du ser ovan. Vill du veta exakt vad vi kan erbjuda dig så ber vi dig att kontakta oss för en offert.

BÖR JAG BLI EN VECKOKUND?

Att vara en veckokund hos oss innebär att vi kommer hem till dig och utför en hemstädning en gång i veckan, denna tjänst är vanligast för familjeboenden där man bor fler än 2 personer och har barn.

Det brukar vanligtvis bli ganska stökigt när man har barn hemma och då krävs det en veckostädning för att hålla en jämn standard. För familjer så är det ofta inte tillräckligt med att endast ha 2 städningar i månaden och därför rekommenderar vi dig med barn hemma att välja vår veckostädning.

OM DU UPPFYLLER FÖLJANDE KRITERIER BÖR DU BLI EN VECKOKUND

1. Du vill spara mycket tid varje vecka genom att lämna bort ansvaret för städning.
2. Du vill att ditt hem alltid ska hålla en hög standard och upplevas som rent och fräscht.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26