Städ bromma

Städ och Städning i Bromma

Städning Bromma

När du behöver en städare i Bromma är du varmt välkommen till oss på Anne Blom!

Tack vare våra många duktiga medarbetare med lång erfarenhet kan vi erbjuda tjänster från allt inom små arbeten till byggstädning och lokalvård. Anne Blom Städ & Service startades på 90-talet och vi har länge varit stolta över att representera en hög standard både inom våra tjänster och vår personalomsorg.

Vi är väldigt stolta över våra städare i Bromma och det arbete som de utför varje dag. Dessutom är de trevliga och artiga och sätter alltid dig som kund i främsta rummet. Alla våra anställda har dessutom kollektivavtal, talar god svenska och/eller engelska samt är kontrollerade i belastningsregistret. Vi internutbildar kontinuerligt vår personal samt ser till att de som städar på byggarbetsplatser är ID-06 legitimerade

PROFESSIONELLA STÄDARE I BROMMA

Vi utför städning i Bromma med en strävan efter att leverera kvalitet genom hela arbetet och varje detalj från start till mål är viktig.

Vi är alltid noga med att se till att vi under arbetets gång har en bra dialog med dig kring vad som händer och när det sker. Som kund ska du känna dig trygg med oss och vi svarar på dina frågor och förklarar det du undrar över. Dessutom kan du alltid lita på att vi är punktliga, noggranna och effektiva.

Vill du anlita oss för städning i Bromma? Kontakta oss så berättar vi mer! Du når oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Välkommen till Anne Blom – vi utför städ och städning i Bromma av yttersta kvalitet!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i bromma.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Städ bromma