fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

fönsterputsning bromma

FÖNSTERPUTSNING BROMMA

FÖNSTERPUTSNING BROMMA

Fönsterputsning Bromma, som ger klara fönsterglas och en långverkande effekt kräver både bra utrustning och ett gott handlag.

Under våren så vill man släppa in den återvändande solen och under hösten ta in så mycket som möjligt av allt dagsljus som finns.

FÖNSTERPUTS I BROMMA MED KVALITET OCH ERFARENHET

Våra arbetslag har erfarenhet av fönsterputs i Bromma sedan länge, vi har ett flertal referenser både under vårperioden samt under höstperioden. Fönsterputsning kräver olika hantering beroende på fönsterstorlek, innerfönster och ytterfönster och tjocklek. Klara fönster är inte en självklarhet när man arbetar med fönsterputsning utan det kan vara fönstertyp och kvalitet som avgör klarheten. Olika hantering och handlag hjälper till vid just detta. Fönsterputsning är ett perfekt komplement till hemstädning eller kontorsstädning, vanligtvis bokas en fönsterputs på våren och en på hösten.

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag
Fönsterputsning Bromma

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för Fönsterputsning Bromma, så hjälper vi till med klara ytor på era fönster!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING BROMMA.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26