hemstädning stockholm city

Hemstädning Stockholm City

Hemstädning Stockholm City

Hemstädning Stockholm City med Anne Blom Städ och Service är en trygg, professionell och prisvärd städtjänst för dig som bor i Stockholm City och vill ha hjälp med veckostädningen.

Vi har städat regelbundet i många privata hem i Stockholm City med strålande rent resultat. Vi utför dagligen städuppdrag, i hela Stockholm City, med nöjda och återkommande kunder.

Kanske är det känslan av att veta att du och din familj kommer hem till ett fräscht och nystädat hem? Eller kanske är det glädjen i att kunna unna dig lite extra tid med din partner, din familj eller dina vänner?

NÄR DU BEHÖVER HEMSTÄDNING I STOCKHOLM CITY

Vi kommer överens om vilken dag, vilken tid och hur ofta du vill ha städningen utförd i ditt hem. Du kan också välja att beställa en extra städning, t.ex inför en stressig storhelg eller under en period när det är extra stressigt på jobbet.

Vi kommer överens om omfattningen av städuppdraget och hur vi hanterar nycklar. Vid återkommande uppdrag så strävar vi efter att använda samma personal till uppdraget, eftersom det bland annat sparar tid för dig som kund.

Låt oss hjälpa dig med veckostädningen i ditt hem, så att du och din familj hittar med tid till annat. Med ett abonnemang hos oss så får du tid över till annat och ditt hem blir välstädat, vecka efter vecka.

Vi tar hand om veckostädningen för dig som bor i Stockholm City. Vi städar, ni får mer tid till annat!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Hemstädning i Stockholm City.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄD?

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

TRYGG OCH SÄKER HEMSTÄDNING FÖR DIG I STOCKHOLM CITY

Hemstädning Stockholm City

Vi erbjuder professionell och trygg hemstädning till privatpersoner i Stockholm City, även kallat hushållsnära tjänster. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta.

  • Du väljer själv om du vill ha hemmet städat varje eller varannan vecka.

ANNE BLOMS HEMSTÄD STOCKHOLM CITY – VI TAR ANSVAR FÖR MILJÖN

Här på Anne Blom så tycker vi att det är viktigt att värna miljön. Därför satsar vi stort på miljövänlig städning, där vi bidrar till en minskad miljöbelastning genom noga utvalda produkter och medarbetarnas gedigna kunskaper. Vi vill minska den totala belastningen på miljön och värna våra medarbetares hälsa samtidigt som vi erbjuda våra kunder en renare och mer trivsam hemmiljö.

Det övergripande syftet med vår miljöpolicy är allas vårt gemensamma ansvar att på bästa sätt värna om vår miljö. Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder så minskar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

TRYGG HEMSTÄDNING FÖR DIG SOM BOR I STOCKHOLM CITY

För oss är det viktigt att vår kunder känner sig trygga med oss i sitt hem. Vi anpassar oss därför efter varje enskild kunds behov och önskemål om tider och nyckelhantering.

  • Vi har som policy att alltid kräva utdrag ur polisens belastningsregister innan vi anställer någon. Detta för att vara säker att ingen av våra anställda har blivit anmäld för brott eller varit föremål för förundersökning.
  • Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående.
  • Våra arbetslag som kommer hem till dig arbetar alltid två och två samt kommer på regelbundna tider. Har du specificerat i förhand vad som behövs göras, så är det alltid det som vi fokuserar först på.

Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad om du är pensionär.

Städtjänster för privatpersoner i Stockholm CityStädtjänster för företag i Stockholm City
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma

HUR GÅR DET IHOP MED RUT-AVDRAGET I STOCKHOLM CITY?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar.

För att få avdrag för städhjälp som har utförts i föräldrarnas bostad så måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

VILL DU OCKSÅ HA HJÄLP MED VECKOSTÄDNINGEN?

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Stockholm City.

kontakta oss