fbpx
byggstädning södermalm

BYGGSTÄDNING Södermalm

BYGGSTÄDNING Södermalm

Byggstädning i Södermalm samt etableringsstädning erbjuds både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och företag runt om i Södermalms kommun med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Med Anne Blom Städservice i Södermalm ser vi till att alla lokaler som byggare och andra vistas i alltid är städade och fräscha. Vi hjälper även till med andra praktiska saker som kan behövas göras, som att fylla på kaffe och fikaförråd, m.m.

Söder höjder på Södermalm

I Södermalm i Stockholm erbjuder vi professionell byggstädning för både privatpersoner och företag som är i behov.

För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar, innan det är dags för kunden att flytta in, medan det på byggarbetsplatser är i behov av återkommande byggstädning under byggnationen.

BYGGSTÄD I SÖDERMALM – BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING

Byggstäd i Södermalm med kunnig personal hos Anne Blom Städ & Service ger er en ren och fräsch arbetsmiljö.

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD

Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva arbetsbyggnaden medan etableringstädning sker regelbundet på byggen, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om säkerheten och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

ID-06 LEGITIMATION – FÖR ER TRYGGHET

Du som jobbar i byggbranchen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service. Detta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen.

Städtjänster för privatpersoner i SödermalmStädtjänster för företag i SödermalmDessa städer verkar vi inom:
Hemstädning
Städnings företag
Visningsstädning
Flyttstädning
Vanlig städning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Fönsterputsning

Tyresö
Vaxholm
Lidingö
Södertälje
Stockholm
Täby
Upplands Väsby
Vasastan
Rimbo
Östermalm
Stockholm city
Sundbyberg
Älvsjö
Bromma
Danderyd
Enskede
Solna
Essingen
Farsta
Gamla Stan
Hägersten
Handen
Huddinge
Järfälla
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Österåker
Upplands Väsby
Täby
Sollentuna
Åkersberga

Med över tjugo års erfarenhet av byggstädning i Stockholm, kan ni lita på att vi utför ett kvalificerat arbete.

Kontakta gärna vår kundtjänst 08-22 22 26 för frågor rörande byggstädning i Södermalm.

kontakta oss