fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Golvvård Södermalm

GOLVVÅRD Södermalm

Golvvård Södermalm

Golvvård i Södermalm med Anne Blom Städ & Service gör dig nöjd med skinande resultat av dina golv!

Med 20 års erfarenhet i städbranschen erbjuder vi dig som bor i Södermalm en professionell städfirma med kunskaperna om hur man vårdar golv på bästa sätt på ett mijövänligt vis.

Vi har städat i många hem och företag runt om i Stockholm och Söder. Vi har specialistkompetensen som krävs för att kunna vårda och sköta alla typer av golv som ger ett fantastiskt resultat. Ett golv som vårdas på rätt sätt håller längre och ger intryck och känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Södermalm när ni är i behov av vård av era golv.

Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

GOLVVÅRDARE I SÖDERMALM – VI KAN GOLVVÅRD OCH GOLVSSKÖTSEL

Golvvårdare i Södermalm hittar du hos Anne Blom Städ & Service, vi har specialistkompetens för vård och skötsel av alla typer av golv. Våra golvvårdare återställer golvytor efter slitage som uppstår efter årens lopp hos er som har kontor i Söder.

Golvvård är en tjänst som är riktad till företag i Stockholmsområdet och Södermalm. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål.

Golvvård är en vetenskap vi ser till att hålla oss uppdaterade inom. Det ligger i vårt intresse att vi alltid ska ha den senaste kunskapen om material och metoder för att vi alltid ska kunna ge våra kunder den bästa service och golvvård.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Huddinge.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

VAD ÄR DEN STÖRSTA ANLEDNINGEN TILL ATT VI BEHÖVER GOLVVÅRD I VÅRA LOKALER?

Den största anledningen till att våra kunder behöver ha hjälp är att deras golv har blivit skadade på ett eller annat sätt. Oftast är våra kunder kontor med många anställda vilket gör att förslitningen är hög på golvytorna. En annan vanlig anledning är att någon har tappat något i golvet som har gett upphov till en skada. Repor är också vanliga, dessa uppstår främst när större föremål dras över golvet vid ommöblering eller liknande.

SKADOR PÅ GOLV UPPSTÅR VANLIGEN AV

1. Vanlig förslitning
2. Föremål som tappas rakt ner i golvet
3. Repor från bord och stolar

VARFÖR ÄR FÖRDELARNA MED GOLVVÅRDEN SOM VI ERBJUDER?

1. Ditt golv kan bli återställt om det uppstår skador
2. Dina golv blir skinande och rena och ger ett bra intryck för personal och era kunder som finns på kontoret
3. Golvet får en längre livstid
4. Vi är pålästa och har specialutbildning i hur de olika typerna av golv ska hanteras på bästa sätt.

VAD ÄR FORSSELLSTRAPPAN?

Det är namnet på ett företag som tillverkar golv, trappor och ytskikt, just trappan är mycket vanlig och finns i väldigt många svenska fastigheter, de tillverkar också ytskikt till golv som ofta återfinns på kontor och i fastigheter runt om i Sverige. Som du kan läsa ovan har vi utbildning i hur man vårdar detta material på bästa sätt.

VILKA GOLVTYPER KAN NI PÅ ANNE BLOM BEHANDLA?

Vi tar hand om era golv i följande material:
– Plastgolv
– Gummigolv
– Trägolv
– Stengolv
– Linoleumgolv
– Heltäckningsmatta – mattvätt

VAR I SVERIGE KAN VI UTFÖRA GOLVVÅRD?

Vi utför golvvård i Stockholmområdet med omnejd.

GOLVVÅRD Södermalm – KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst Golvvård i Södermalm.

ÄTT MATERIAL FÖR ERA GOLV OCH MILJÖ

Vi arbetar med utvalda miljömärkta produkter och smarta arbetsmetoder för att minimera vår inverkan på era golv, vår personal och självklart på miljön.

Städtjänster för privatpersoner i SödermalmStädtjänster för företag i Södermalm
Hemstädning
Städnings företag
Visningsstädning
Flyttstädning
Vanlig städning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Fönsterputsning

Kom gärna och besök oss och titta in i Inspirationsbutiken Anne Blom som är en fristående del av Anne Blom Städs & Service. Den öppnades som en 20-års jubileumsgåva från Anne Blom till sig själv, sin personal och städkunder. Målet med Inspirationsbutiken Anne Blom är att inspirera och erbjuda det absolut bästa till bästa pris. Vi erbjuder 20% rabatt på allt i butiken till våra hemstädskunder samt anställda på företag där vi städar ert kontor.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26