Städ Södermalm

Städ Södermalm

Städ Södermalm

Städning Södermalm: 20 års erfarenhet av städtjänster åt företag och hemmet

Städning Södermalm. Städföretag med kunder Södermalm och i övriga Stockholmsområdet. Många anlitar ett städbolag eller städfirma för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi kan underlätta för er och använder oss av rutinerad och beprövad personal som uppfyller ert städbehov. Bor du i Södermalm? Vi hjälper till med städning ifrån sköna Hornstull till Vita Bergen och vi har daglig dags städuppdrag i Skanstull såsom Södra Stationsområdet. Slussen med närliggande Mariaparken och Högaberg är ställen där vi ofta har städteam i närheten av. Kontakta oss gärna så hjälper vi er med bästa lösning för era behov.

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två gånger i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Städning sker oftast under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon och hem innan ni kommer hem.

ANNE BLOM FIXAR STÄDNINGEN i SÖDERMALM SÅ DU FÅR TID TILL ANNAT!

Anne Blom har med över tjugo år i branschen skaffat sig nöjda kunder från Södertörn i syd till innerstaden med Södermalm som den skinande pärlan det är i Stockholms innerstad till Norra Stockholm.

Vi brinner för det vi gör och utför kvalitativ städhjälp i hemmet och på arbetsplatsen. För oss är det viktigt att vårda våra kundkontakter genom ett trevligt och professionellt bemötande kombinerat med stor kompetens. För dig som bor i lägenhet, hus eller jobbar i Södermalm kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära “Allt i allo-service”.

STÄDFÖRETAG SÖDERMALM

Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig. Våra team är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Södermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDTJÄNSTER FÖR BRF OCH FASTIGHETSFÖRVALTARE I SÖDERMALM

För Södermalms BRF´er och fastighetsförvaltare erbjuder vi bland annat trapphusstädningar och golvvård utförd av vår personal med specialkompetens.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET VID FLYTT- OCH VISNINGSSTÄDNING

För dig som är i flytt-tagen inom Södermalm, Hornstull, Skanstull eller Vita Bergen så finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat. Städning är ett arbete som du som beställare kan få skatteavdrag (RUT) för. Om och hur mycket avdrag du kan göra beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i SödermalmStädtjänster för företag i Södermalm
Hemstädning
Städnings företag
Visningsstädning
Flyttstädning
Vanlig städning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Fönsterputsning

VÅR KUNDTJÄNST HJÄLPER ER MED FRÅGOR KRING STÄDNING I SÖDERMALM!

Ring oss: 08 22 22 26 eller skicka din fråga via webbformulär. Varmt välkommen till Anne Blom Städ & Service ditt nya städföretag på Södermalm!

Städ Södermalm