fönsterputsning södermalm

FÖNSTERPUTSNING SÖDERMALM

FÖNSTERPUTSNING Södermalm

Fönsterputsning Södermalm nära dig i natursköna Södermalm. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södermalm med skinande resultat allt ifrån Hornstull i väster till Vita bergen i öster och Slussen i norr till Skanstull i söder.

Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig på Söder. Vi ger er härligt rena fönster i bostaden eller i företagets lokaler. Låt ljuset flöda in och njut av utsikten genom skinande rena fönsterglas på söder. Ge dina fönster en extra glans, det ger dig och dina gäster och besökare ett trevligare intryck såväl utifrån som inifrån i alla väderstreck.

Anne Bloms fönsterputs innefattar puts och rengöring in- och utvändigt av din bostads eller företags samtliga fönster.

Du vet väl om att fönsterputs kan beställas separat från våra andra tjänster. Våra företags- och hemstädningskunder prioriteras i schemat, men vi hjälper privatpersoner i mån av plats. Vi hjälper dig hitta bästa lösning för just era behov!

PRIS FÖNSTERPUTS I SÖDERMALM

Fönsterputsning Södermalm

Priset för rengöring av era fönster baseras på fönstertyp, bostaden eller kontorets storlek, samt vilket skick fönstren befinner sig i. Kontakta gärna oss genom att klicka på knappen ovan så hjälper vi er med en offert.

Vi använder i största möjliga mån utvalda miljömärkta produkter för att göra minimal inverkan på miljön. Läs mer Om Anne Bloms miljöarbete.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING SÖDERMALM.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET för fönsterputsning SÖDERMALM

Du som köper rot- eller ruttjänster behöver inte göra något extra för att få RUT-avdraget. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig, om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i SödermalmStädtjänster för företag i Södermalm
Hemstädning
Städnings företag
Visningsstädning
Flyttstädning
Vanlig städning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Fönsterputsning

Låt oss sköta din fönsterputs. Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 gällande fönsterputsning södermalm.

kontakta oss