Äldreflytt & Dödsbo Stockholm City

Dödsbostädning Stockholm City

Dödsbostädning Stockholm City

Dödsbostädning Stockholm City med Anne Blom Städ & Service är vår speciella tjänst där vi hjälper dig med allt det praktiska som rör städning av dödsbon. Vi hjälper dig med allt det där praktiska som kan vara både jobbigt och svårt att ta hand om när någon närstående har gått bort.

Med stor förståelse för omständigheterna så kan vi hjälpa dig på bästa sätt när du är i störst behov av städhjälp av dödsbon i Stockholm City.

NÄR NÅGON NÄRSTÅENDE HAR GÅTT BORT i STOCKHOLM CITY

Det är mycket att tänka på och ta ställning till när någon närstående har gått bort. Men städningen och liknande praktikaliteter skall inte behöva vara det. Låt oss ta hand om det och koncentrera dig på allt annat som du behöver ta hand om och ta ställning till.

Hör gärna av dig till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när du är i behov av städhjälp av ett dödsbo i Stockholm City.

LÅT OSS TA HAND OM ER DÖDSBOSTÄD STOCKHOLM CITY

Dödsbostäd Stockholm City är städtjänsten vid bortgång av en närstående från Anne Blom Städ & Service som underlättar för dig i svåra tider.

Dödsbostädning Stockholm City

Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Med hänsynsfullt bemötande och mångårig erfarenhet, så tar vi hand om dödsbostädningar.

Vi hjälper till med allt det praktiska vid dödsbon.

Låt oss ta hand om er:

  • Städning av bostad
  • Kontakt med mäklare
  • Nyckelhantering
  • Avläsning av el – och vattenmätare

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Återvinnarna.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN ÄLDREFLYTT & DÖDSBO Stockholm City.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Nedan hittar du svar på alla de frågor du kan tänkas ha om städning som sker i samband med att en närstående gått bort.

VAD INGÅR I ÄLDREFLYTT?

VAD INGÅR I STÄDNING FÖR DÖDSBON OCH ÄLDREFLYTT?

Vi utför flyttstädning enligt Mäklarsamfundets normer. Denna tjänst säkerställer att bostaden är så pass ren som det går när den senare skall säljas eller övertas av arvtagare.
Vi samarbetar med den ideella organisationen Återvinnarna som tömmer bohag. Läs mer om dem på atervinnarna.org

HAR JAG RÄTT TILL SKATTEREDUKTION FÖR EN DÖDSBOSTÄDNING?

Dessvärre inte, skatteverket anger tydligt att skattereduktion i form av RUT-avdrag inte kan användas efter dödsfallet.

BEHÖVER JAG VARA PRIVATPERSON FÖR ATT ANLITA ER FÖR EN DÖDSBOSTÄDNING?

Nej du/ni som juridisk person kan även anlita oss för denna tjänst. Du kan exempelvis vara en mäklare, jurist/advokat som behöver ha hjälp med denna typ av städning för din klients räkning.

KAN JAG ANVÄNDA RUT-AVDRAG FÖR EN ÄLDREFLYTT?

Ja, du kan få skattereduktion för en äldreflytt eftersom att personen som flyttar fortfarande är vid livet och därför är berättigad till avdraget.

ÄLDREFLYTT – OAVSETT OM DET ÄR I SAMBAND MED DÖDSBON ELLER SEPARAT I STOCKHOLM CITY

Ibland så kan ett oväntat dödsfall i familjen också leda till att ett behov av äldreflytt uppstår när t.ex. ena parten av ett äldre par behöver flytta till ett äldreboende eller motsvarande. Eller kanske från en tungrodd bostad till någonting mer lättskött. Låt oss hjälpa er med allt det praktiska kring flyttstädningen.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING STOCKHOLM CITY

Vi finns nära dig i Stockholm City. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Stockholm City med skinande resultat. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Stockholm City.

kontakta oss