fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

fönsterputsfirma

Fönsterputsfirma

Fönsterputsfirma med högt ställda ambitioner är Anne Blom Städ & Service. Vi putsar dina fönster med den noggrannhet och snabbhet som man kan önska av en bättre professionell fönsterputsare.

Vi erbjduder fönsterputs främst till företagskunder, fastighetsägare och fastighetsförvaltare samt bostadsrättsföreningar, men även till privatpersoner som har tecknat hemstädning, visningsstäd  eller storstäd med oss. Du kan som privatperson beställa fönsterputs separat med oss i mån av plats.  Men kom gärna ihåg oss när du planerar t.ex en engångs fixning av både fönster och resten av hemmet.

Fönsterputsfirma med kvalitet

Det finns många som anser sig vara bra fönsterputsare på marknaden.  Fönsterputsning är ju heller inte så svårt om man har lärt sig de rätta greppen och har de bästa verktygen. Tyvärr har inte alla det, särskilt den mängd av fönsterputsarfirmor  som putsar dina fönster för en skrynklig hundralapp  eller kanske numera femhundralapp – i bakfickan. För vår del är det tursamt att det är mest privatpersoner som betalar svart och att de summorna de handlar om där är betydelselösa.

Anne Blom erbjuder i stället putsning med högsta kvalitet, särskilt när det gäller putsning av kontorsfönster. Dessa är ofta stora och kräver specialutrustning för att kunna nå överallt. Det finns inte heller någon konkurrens med fönsterputsfirman med den skrynkliga hundralappen Anne Blom har en ansvarsförsäkring om något inte skulle gå som önskat. Personalen är även fullt försäkrade.  Vår personal är utbildad med rätt kompetens.

Det här får du från fönsterputsfirman Anne Blom

Vi putsar dina fönster noggrant utvändigt och invändigt.  Vi tar isär fönstren och putsar “emellan”. Vi rengör lister och spröjsar på spröjsade fönsterrutor. Fönsterkarmar och fönsterbleck rengörs med noggrannhet. 

När vi kommer till ett uppdrag har vi självklart med oss miljövänliga svanenmärkta rengöringsmedel så att vårt att arbete gör minsta möjliga avtryck på vår miljö. 

Vi har också med oss egna, anpassade redskap och trasor så att vi kan jobba så effektivt som möjligt.  Självklart tar vi med oss egna stegar.

Så varmt välkomna att kontakta oss på Anne Blom – Vi vill även i framtiden vara din fönsterputsfirma

Vad kostar fönsterputsning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor och Svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

vi städar ditt hem så du kan njuta av livet

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26