Dödsbostädning ÖSTERÅKER, Städhjälp Österåker, Byggstädning ÖSTERÅKER, Golvvård ÅKERSBERGA, Städ ÅKERSBERGA, Byggstädning ÅKERSBERGA, fönsterputsning ÅKERSBERGA, fönsterputs österåker, Kontorsstädning ÅKERSBERGA, dödsbostäd österåker, Städhjälp Åkersberga, Kontorsstädning ÖSTERÅKER, Storstädning ÅKERSBERGA,Trappstädning ÅKERSBERGA, flyttstädning ÅKERSBERGA, Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER

DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER – VI HJÄLPER DIG I SVÅRA TIDER

Dödsbostädning Österåker med Anne Blom Städ & Service så kan du släppa allt som rör städning av dödsbon eller vid äldreflytt.

Vår personal hjälper dig med stor förståelse för omständigheterna med allt det där praktiska som kan vara både jobbigt och svårt att ta hand om när någon närstående har gått bort. Även fast det kan vara “bara” gälla en äldreflytt, så kan det vara nog så problematiskt att hantera. Det är precis här som vår personal hjälper dig att slippa tänka städning bland alla andra tankar som florerar.

Allt ifrån dösbostädning åt privatpersoner till äldreflytt åt en gammal mamma eller far hjälper vi dig med städningen som det medför.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Österåkers alla gator och gränder framförallt såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Bogesund till Rydboholm”

Hör gärna av dig till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt, när du är i behov av städhjälp av dödsbon eller vid äldreflytt runtom hela Österåker.

DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER – LÅT OSS TA HAND OM ER

Dödsbostäd Österåker är städtjänsten vid bortgång av en närstående från Anne Blom Städ & Service som underlättar för dig i svåra tider.

Dödsbostädning ÖSTERÅKER, Städhjälp Österåker, Byggstädning ÖSTERÅKER, Golvvård ÅKERSBERGA, Städ ÅKERSBERGA, Byggstädning ÅKERSBERGA, fönsterputsning ÅKERSBERGA, fönsterputs österåker, Kontorsstädning ÅKERSBERGA, dödsbostäd österåker, Städhjälp Åkersberga, Kontorsstädning ÖSTERÅKER, Storstädning ÅKERSBERGA,Trappstädning ÅKERSBERGA, flyttstädning ÅKERSBERGA, Storstädning ÖSTERÅKER, Visningsstädning Österåker, Golvvård ÖSTERÅKER

Med hänsynsfullt bemötande och erfarenhet, så tar vi hand om dödsbostädningar som underlättar för er i svåra tider.

Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med allt det praktiska vid äldreflytt och dödsbon.

Låt oss ta hand om ert boende i Österåker:

 • Städning av bostad i Österåker
 • Kontakt med mäklare för bostaden i Österåker 
 • Nyckelhantering till fastighetsägare och förening i Österåker
 • Avläsning av el – och vattenmätare till designerad elleverantör

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Återvinnarna.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER

Vi finns alltid nära dig i Österåker och vi har arbetslag i området varje dag för någon form av städning.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Österåker med skinande resultat. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Österåker.Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN DÖDSBOSTÄDNING I ÖSTERÅKER.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I DÖDSBOSTÄDNING?

DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER – VI HJÄLPER ER MED DET NI INTE VILL GÖRA SJÄLVA, LÅT OSS TA HAND OM DET!

Dödsbostäd Österåker är Anne Bloms tjänst för städning och service av dödsbon och äldreflytt i Österåker. Vi underlättar för dig i svåra tider så att du kan fokusera på det viktigaste och det som betyder mest för dig i situationen. Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning, men alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella krav.

Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg. Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss.

I vår städtjänst och Service och vi hjälpa er med kontakter för hjälporganisationer som kommer och hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel.

Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss. Vi samarbetar idag med den ideella föreningen ÅterVinnarna. Du möts alltid av respekt och trygg personal när du anlitar Anne Blom för städuppdrag vid äldreflytt och dödsbon.

En dödsbostädning liknar en flyttstädning vilket innebär att allt som görs vid en flyttstädning också görs vid en dödsbostädning. Ett axplock av vad som görs är:

 • Packar
 • Flyttar
 • Slänger på tipp
 • Dödsbostädar
 • Tar hand om allt om ni vill

Bostaden städas enligt överenskommelse inför visning, försäljning eller för att återlämnas till hyresvärd.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING ÖSTERÅKER

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag i hela Österåker med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig.

Hör gärna av er till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt under den svåra perioden i livet.

Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst: telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär.

Välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service, vi finns här dig när du vill ha hjälp med dödsbostädning Österåker.