fönsterputsning Gamla Stan

FÖNSTERPUTSNING Gamla Stan

FÖNSTERPUTSNING Gamla Stan

Fönsterputsning Gamla Stan med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Gamla Stan.

Allt ifrån invändig till utvändig fönsterputsning åt privatpersoner i övernattningslägenheter till “vanliga” boenden, men även åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Gamla Stans alla gator och gränder framförallt såsom från:

 • Kornhamnstorg till Mynttorget
 • Skeppsbron till Riddarholmen
 • Järntorget till Stortorget
 • såväl Västerlånggatan till Österlånggatan

Oavsett vilket så är vi vana av att hjälpa privata ägare såsom företagare att putsa sina fönster till bättre utsikter varje år. Det är mer en fråga om vi kommer att vara vid ett fönster nära dig inom kort.

ANNEBLOM GER DIG SKINANDE UTSIKTER i Gamla Stan MED VÅR FÖNSTERPUTSNING

Dina fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs. Med tjänsten Fönsterputs som kan självklart också beställas separat utifrån våra andra städtjänster, men det är vanligast att våra återkommande kunder ger oss minst ett fönsterputs uppdrag om året.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Gamla Stan med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Fönsterputsning som ger dig skinande utsikter i Gamla Stan.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Gamla Stan.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

FÖNSTERPUTS GAMLA STAN – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputsning Gamla Stan

Fönsterputs i Gamla Stan är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om Gamla Stan, vi skapar enkelhet för dig och din familj eller företag. Med Anne Blom som städföretag så kan du som kund känna dig både trygga som nöjd, men också hur värdefull tiden vi ger dig som företagare eller familj att syssla med annat.

Vi har städpersonal som arbetar med extra försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Städtjänster för privatpersoner i Gamla StanStädtjänster för företag i Gamla Stan
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö.

Oavsett vilken tjänst du köper ifrån AnneBlom Städservice, så vet vi att ökar din känsla av välmående för dig och din familj eller företag genom kvalitativ städning och underbar personal som hjälper dig.

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA STÄDTJÄNSTER I GAMLA STAN

Vi tar hand om all din städning i hemmet, då du vill ha mer tid över till annat i familjen.

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner i Gamla Stan:

 • Flyttstäd Gamla Stan
 • Visningsstäd Gamla Stan
 • Storstäd Gamla Stan
 • Hemstäd Gamla Stan
 • Äldreflytt och Dödsbo Gamla Stan

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Gamla Stan erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

 • Kontorsstädning Gamla Stan
 • Trapphusstädning Gamla Stan
 • Golvvård Gamla Stan
 • Byggarbetsplatser och Etableringsstäd Gamla Stan

Alla våra andra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I GAMLA STAN

Priset för tjänsten Fönsterputs i Gamla Stan är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Det bästa är att fönsterputs för dig i Gamla Stan, kommer att ge dig känslan av nya fönster, vilket är vårt mål.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Gamla Stan

kontakta oss