golvslipning

Golvslipning

GOLVSLIPNING I STOCKHOLM? VACKRARE GOLV, MEN UTAN ATT FÖRSTÖRA DEM!

Vi säger det innan du bestämmer dig: Att slipa ned gamla golv är inte bara onödigt kostsamt och jobbigt, utan ofta ett helt onödigt sätt att förstöra våra vackra Stockholmsgolv. Visst kan många golv se trista ut, men det beror oftast på att de inte har skötts på rätt sätt. Och ofta går det faktiskt få fram lystern igen med rätt städmetoder.

För det ska man komma ihåg: Gamla, klassiska material blir nästan alltid vackrare med åren. Och det är just åldrandet som skänker äktheten och lystern i materialet – det går inte att fuska sig till efteråt. Så när du väl har marscherat fram med slipmaskinerna finns ingen återvändo.

ANNE BLOM HAR ÅTERUPPLIVAT MÅNGA FINA STOCKHOLMSGOLV

Materialkunskap och byggnadsvård är något vi har dille på. Och visst består Stockholms byggnadshistoria av fantastiskt vackra väggar och möbler och stukaturer. Men golven! Det är ju golven som lyfter hela rummet! Golv är som med skor. Du kan dra på dig en trasig jeansjacka med hål i och ändå se proper ut med ett par snygga skor. Men att gå i en skräddarsydd Armani-kostym i fula skor, ja du fattar…

Så innan du bestämmer dig för golvslipning, ring och prata med oss!
Det kostar inget att fråga och vi tipsar så gärna. Om du vill kan vi titta på golven och kanske rent av hjälpa dig att få liv i dem igen. För nästan vilken pinnstol som helst blir till ett konstverk på vackra åldrade trägolv!

Vad kostar golvslipning?