RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Lokalvård Stockholm

Lokalvård Stockholm

Lokalvård Stockholm är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för privatpersoner och företag i Stockholm.

På Anne Blom garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med 20 års erfarenhet av städbranschen och med trygg och kompetent personal erbjuder vi dig en professionell städtjänst. Vi satsar på miljön och använder miljövänliga städprodukter som gör såväl ditt hem som företagslokaler skinande rena!

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Stockholm.

TRYGG LOKALVÅRD I STOCKHOLM MED ANNE BLOM!

Som kund hos Anne Blom kan du känna dig trygg. Med kompetent och legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem.

Vi har försäkringar som täcker såväl vårt företag, våra anställda och dig som kund. Om du har specifika krav gällande försäkringar, sekretess eller certifiering vill vi gärna möta dina önskemål. Ange gärna detta när du kontaktar oss.

LOKALVÅRDARE STOCKHOLM – STÄDKÄNSLA OCH SERVICE FÖR KVALITETSSTÄDNING

Lokalvårdare Stockholm med rätt känsla för service och kvalitetsstädning. Med Anne Blom som din samarbetspartner för lokalvård i Stockholm kan du känna dig säker på att få uppdraget utfört, snabbt, effektivt och miljövänligt.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi arbetar mot såväl storindustrier, små- och medelstora företag samt även privatpersoner.

Vi genomför löpande kontroller av våra uppdrag, på så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

LOKALVÅRD STOCKHOLM – PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Stockholm? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativ:

Vi erbjuder dig som privatperson i Stockholm:

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

LOKALVÅRD STOCKHOLM – EFFEKTIVA OCH MILJÖVÄNLIGA STÄDTJÄNSTER

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både ditt och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön.

Lokalvård Stockholm

För oss på Anne Blom är miljön oerhört viktig. Många företag inom lokalvård i Stockholm och andra delar av landet påstår sig arbeta miljövänligt. Tyvärr sträcker det sig många gånger bara till att man torkar med mikrofibertrasor. När det kommer till grovstädning finns det mycket övrigt att önska.

När du anlitar Anne Blom som samarbetspartner för lokalvård får du däremot ett väl genomtänkt miljöarbete som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi använder oss genomgående av naturliga och miljövänliga rengöringsmedel så långt det är tekniskt möjligt. Samtidigt kan vi garantera att vi inte behöver kompromissa gällande kvalitet eller resultat.

Vänd dig till oss när du vill ha en städpartner som tar miljöfrågor på allvar. Vi ser till att du får det riktigt rent utan att för den skull slita på miljön. Med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi vår påverkan av vår vackra miljö.

OM RUT-AVDRAG

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader.

Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till:

  • Din bostad
  • Ditt fritidshus
  • Hos dina föräldrar

För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Stockholm.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26