fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Trappstädning Stockholm

Trappstädning Stockholm

TRAPPSTÄDNING Stockholm

Trappstädning Stockholm

Trappstädning Stockholm med Anne Blom Städ & Service är en professionell städtjänst av trapphus för BRF och fastighetsförvaltare i hela Stockholm.

Med lång erfarenhet av och kunskaper inom städ tar vi hand om Stockholms trapphus och städar med rätt produkter och metoder som garanterat ger ett bra resultat.

Vill ni att bofasta och besökare ska känna sig välkomna när de kliver in i era trapphus? Kontakta Anne Blom Städ & Service så kommer vi med utbildad städpersonal och utför städning av entréer och trapphus för dig i Stockholms kommun.

Trappstädning Stockholm

Vi städar trappor och entréer ute hos BRF och fastighetsförvaltare som befinner sig i hela Stockholms innerstad:

Med 20 års erfarenhet inom städ och service tar vi hand om era trappor och entréer. Vi har även en kontinuerlig utbildning av städpersonal som gör att vi ligger i framkant inom städbranschen.

TRAPPSTÄD STOCKHOLM – STÄDTJÄNSTEN SOM ÄR VIKTIG FÖR HYRESGÄSTEN

Trappstäd i Stockholm beställs främst av BRF och fastighetsförvaltare som vill ge ett gott intryck för de bofasta och besökarna. Vi använder oss av miljövänliga städprodukter, som spar på Stockholms natur och miljö. Det är även skonsamt för såväl era trapphus och entréer som för era hyresgäster och besökare. Vid städning av trappor i äldre hus använder vi rätt rengöringsmedel för att bevara arkitekturen i trapporna på bästa sätt.

Hur ofta behövs det trappstädas?

  • Trapphus och entréer städas 1-2 gånger i veckan under vår, sommar och höst.
  • Under vinterperioden i Stockholm behöver trapphusen städas oftare.

Vi städar trappor i hela Stockholm, såsom Norra, Södra samt Östra och Västra delarna av Stockholms stad.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRAPPSTÄDNING Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

VAD INGÅR I TRAPPSTÄDNING?

VILKA RIKTAR SIG DENNA TJÄNST TILL?

Vår trappstädningstjänst används främst av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Stockholmsområdet.

HUR REGELBUNDEN TRAPPSTÄDNING REKOMMENDERAR NI?

Det beror lite på hur stor fastigheten är och hur många som passerar igenom trapphuset dagligen, vi brukar säga att 1 gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det dock behövas städning oftare än så, vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert, hör av dig till oss för att boka en tid.

VARFÖR KAN VI INTE STÄDA TRAPPEN SJÄLVA I VÅR FASTIGHET?

Det finns många bostadsrättsföreningar som försöker dela på ansvaret mellan deras medlemmar så att de får ansvara för städningen 1 vecka i månaden eller liknande, enligt vår erfarenhet är detta inte populärt hos medlemmarna och de boende i fastigheten, det är dessutom ett moment som ger upphov till dispyter mellan grannarna. Det absolut smidigaste för alla är att anlita oss på Anne Blom för en trappstädning, ni slipper alla städscheman mellan er grannar och ni kan alltid vara säker på att vi levererar ett bra och professionellt resultat.

KAN NI ÄVEN STÄDA ANDRA GEMENSAMMA RUM I TRAPPHUSET?

Ja, som du kan se i listan ovan tar vi även på oss att städa exempelvis tvättstugan. Har ni andra rum såsom förråd eller liknande så erbjuder vi även denna typ av lokalvård som du kan läsa mer om där.

CHECKLISTA FÖR Trappstädning inom Stockholm

Trivseln i fastigheter är viktig för samtliga bofasta och gäster. Vi erbjuder en professionell städtjänst som tar hand om era trappuppgångar med omtanke om dig, dina lokaler och Stockholms natur och miljö.

I städning av trapphus och entré i Stockholm ingår bland annat:

  • Sopning och våttorkning av alla trapphus
  • Putsning av portglas i entrépartier
  • Dammsugning av entrémattor
  • Rengöring av skrapgaller, skrapmattor

När vi rengör trappuppgångar tar vi självklart också hand om:

  • Hissar
  • Väggar
  • Element
  • Ledstänger

För en fullständig lista så kan ni besöka vår checklista för trappstädning. Allt detta och mycket mer ingår i vår städservice.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för att få veta mer om vår städtjänst som vi erbjuder BRF och fastighetsförvaltare i behov av en professionell trappstädning i Stockholm.

Trappstädning Stockholm

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26