lokalvård täby

Lokalvård Täby – Säker, smart och hållbar lokalvård

Städföretag Täby

Lokalvård Täby är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag i Täby. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID-06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem. Anne Blom erbjuder lokalvård och ett brett utbud av servicetjänster.

Vi ger företag och offentliga myndigheter möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger det lilla extra som gör skillnad för dig, varje dag. Lokalvård är en viktig del i företagets varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer. 

Lokalvård med ansvar för mer än bara städningen – Lokalvård Täby

Som lokalvårdare kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vid kontorsstädning kan man t.ex få moppa golv och stöda toaletter. På industrier eller i andra stora lokaler använder man ofta städmaskiner för att rengöra golv.  

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor i och utanför Täby en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och företagslokaler skinande rena! 

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Täby.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN LOKALVÅRD Täby.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

LOKALVÅRDARE TÄBY – PROFESSONELLT UTFÖRANDE OCH RÄTT KVALITET

Lokalvårdare i Täby med städkänsla och service för kvalitetsstädning för både företagare och privatpersoner i Täby hittar ni hos oss, Anne Blom Städ & Service. Vi städar hos kunder runt om i Täby med garanti för att både hem och företag lämnas i ett skinande rent skick. Som kund har du rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Därför arbetar vi aktivt med att säkerställa en hög nivå på vårt arbete. Bland annat följer våra arbetsledare upp alla uppdrag genom regelbundna besök. Vi genomför även löpande kontroller och protokollförda besiktningar. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Täby? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativa tjänster till företaget:

 Eller för privat bruk och lokalvård:

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

LOKALVÅRDARE SOM TÄNKER PÅ MILJÖN

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både din och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön. Tillsammans med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi vår påverkan av våran vackra miljö.

Lokalvård arbetar efter följande miljöpolicy:

Detta når vi genom att:
• Vi håller miljökompetensen hos alla medarbetare på en nivå som krävs för att miljöarbetet skall genomsyra det dagliga arbetet
• Vi arbetar med konkreta miljömål avseende främst att minska vår kemikalie- och drivmedelsförbrukning
• Tar hänsyn till miljön vid varje beslut
• Vi förebygger föroreningar och följer gällande miljölagstiftning

Vi ska alla i vårt dagliga arbete uppnå ständiga miljöförbättringar.

LOKALVÅRD OCH RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Täby.

lokalvård täby