Städservice

Städservice

Städservice

Städservice är Anne Bloms specialitet,
Vi på Anne Blom har många års erfarenhet av städservice och erbjuder olika tjänster av städservice till både företag och privatpersoner.

Privatpersoner:

 • HEMSTÄDNING 
 • STORSTÄDNING
 • VISNINGSSTÄDNING
 • FLYTTSTÄDNING
 • ÄLDREFLYTT & DÖDSBO

Företagare

 • KONTORSSTÄDNING
 • TRAPPSTÄDNING
 • GOLVVÅRD
 • BYGGSTÄDNING
 • FÖNSTERPUTSNING
 • LOKALVÅRD

Det som kännetecknar oss på Anne Blom är vårt kundfokus, flexibilitet och att vårt ansvarstagande.
Vi nöjer oss inte med att leverera annat än toppkvalite på våra tjänster. Likaså är företaget mån om miljön men framförallt måna om våra medarbetare!

Städservice för privatpersoner – Hemstädning och Storstädning

Två av våra populäraste städalternativen är Hemstädning och Storstädning. 
I det förstnämnda så kommer vi hem och städar hos er. Självklart kan vi genomföra både en eller flera städningar med önskade intervaller.

Vi rengör rum, kök och toalett ordentligt.  Vi tar med oss alll den städutrustning som kan behövas och vi jobbar i team om 2 personer utifrån ett områdesteam med 2-6 personer.

Ibland kanske det känns som en ordentlig storstädning kan behövas. Då städar vi alla rum likt en vanligt hemstädning fast mycket noggrannare. Tlll exempel så ingår avfläckning på målade väggar och i badrummet avkalkar vi badkar vid behov.

Vi rekommenderar en storstädning innan du beställer regelbunden hemstädning.

Visningsstädning , flyttstädning Äldreflytt och dödsbo – andra uppskattade delar av vår städservice för privatpersoner

Vid visningsstädning genomför vi noggrann städning innan du skall ha en visning av din lägenhet. Särskilt fokus är på att göra den ren och trevlig så eventuell köpare får ett trevligt första intryck av lägenheten.

Vid flyttstädning erbjuder vi en garantifolder där allt som städats beskrivits. Vi tar även ansvar om hyresvärden/den nya hyresgästen eller motsvarande har några klagomål på städningen.

Vid Äldreflytt och dödsbostädning hjälper vi till med praktiska saker som hantering av nycklar. bortforsling av möbler och diverse andra praktiska göromål förutom själva flytten då vi gärna gör en flyttstädning.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Städservice för företag – Kontorsstädning och trappstädning 

Kontorsstädning och trappstädning är två regelbundna tjänster som vi erbjuder företag för att hålla deras kontor rena och fräscha.  Kontorsstädning sker dagtid med team om 2-6 personer.  Vi erbjuder även en Allt-i Allo tjänst för våra fasta kunder som bland annat ser till att fruktkorgen och kaffeapparaten är fyllda,

Trappstädning innebär att vi håller trapphus och entréer fräscha. Vi utför denna en till två gånger per vecka beroende på årstid och underlagets smutsbenägenhet.

Städservice för företagare utöver standardutbudet: Golvvård och Byggstädning

Golvvård är något som inte behövs göras särskilt ofta utan kanske i samband med en renovering eller liknande. Anne Blom kan renovera och eventuellt slipa en hel mängd av golvtyper så att de blir som nya igen, kanske efter flera års slitage av stolar etc som kontorsgolv.

Vi har jobbat över 20 år med byggstädning och alla våra städare har ett ID-06 certifikat.

Fönsterputsning – räknas det som städservice?

Det tycker vi på Anne Blom.  Vi är proffs på fönsterputs som i dagsläget erbjuds företag och  – faktiskt – privatpersoner som är befintliga hemtjänstkunder!  Du kan tyvärr som privatperson inte boka fönsterputsning separat, utan det kan ingå i Storstädning,  Flyttstädning eller visningsstäd.

Så glöm inte att kontakta Anne BLom nästa gång du behöver Nnågon form av städservice!

Städservice