fönsterputsning Handen

FÖNSTERPUTSNING Handen

FÖNSTERPUTSNING Handen

Fönsterputsning Handen med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Handen. Fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs. Tjänsten Fönsterputs kan också beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och på Handen med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet.

FÖNSTERPUTS HANDEN – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs i Handen är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

Fönsterputsning Handen

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om Handen. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta påverkan av miljön.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Handen.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I HANDEN

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Städtjänster för privatpersoner i HandenStädtjänster för företag i Handen
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING PÅ HANDEN

Priset för tjänsten Fönsterputs på Handen är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Handen.

kontakta oss