Visningsstädning Handen | Rent och fräscht inför bostadsvisning

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

VISNINGSSTÄDNING handen

Visningsstädning Handen

Visningsstädning Handen är till för dig som står inför att sälja din bostad i Handen och i Stockholms län.

Hur du lyckas göra en framgångsrik affär beror till största del på vilken upplevelse din bostad inviger vid visningen. Är toaletterna fräscha och nystädade? Lockar köket till vilja börja baka? Är fönstren putsade? Vill man genast börja inreda bostaden med roliga idéer och färgglada designer? Ja, det är så en köpare vill känna sig på väg hem från visningen.

VISNINGSSTÄDNING I HANDEN – VI LYFTER FRAM FÖRDELARNA I BOSTADEN!

Bor du i Handen och vill ha en framgångsrik affär? Vill du få ut det mesta möjliga av försäljningen? Glöm då inte bort en av det viktigaste sakerna in för visningen! Beställ en professionell visningsstädning i Handen hos Anne Blom Städ & Service, vi är experterna inom städbranschen. Vi har hjälpt bostadsbytare i hela Handen.

Är du på väg att flytta till Handen? Eller flyttar du inom Handen? Kontakta oss, vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning. Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning så ni får mer tid över till annat! Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe.

VISNINGSSTÄD HANDEN – VI VÄRNAR OM HEMMET OCH MILJÖN

Visningsstäd Handen är vår städtjänst för dig som vill flytta och är på väg att sälja din bostad i Handen kommun. Anne Blom har hjälpt kunder runt om och i Handen med att göra både hem och företag skinande rena.

Med 20 års städerfarenhet av olika städuppdrag garanterar vi dig en trygg och säker visningsstädning som leder till bra resultat!

Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt.

Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl i Handen och Haninge kommun som i hela Stockholm.

Ni hittar alla våra städtjänster i vår meny till vänster.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING handen.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

CHECKLISTA

Inför en visningsstädning, tänk på att det är viktigt för helhetsintrycket vid en lägenhetsvisning att det råder harmoni och balans.

  • Undanplockning sker i hallen så att den ser välkomnande ut
  • Krukväxter ställs med solsidan in, borttagning av vissna blad
  • Gardiner hängs snyggt och blomkrukorna ställs i symmetri
  • Dukar och mattor läggs snyggt, tillpuffning av kuddar i soffor
  • Sladdar göms undan
  • Böcker och pärmar ska stå kant i kant i hyllor

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄD?

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Visningsstädning Handen OCH RUT-AVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt till att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som visningsstädning. Grundregeln för att utnyttja rutavdrag för visningsstädning är att städningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar.

För att få avdrag för städtjänster som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för tjänsten. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag, www.skatteverket.se.

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Visningsstädning Handen.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26