Städ Handen

Städ Handen

Städning Handen

Städning Handen – Professionella städtjänster företag och hemmet

Städning Handen med Anne Blom Städ & Service ger dig ett skinande och fräscht resultat. Vi utför professionella tjänster inom städ i hela Handen.

Allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län.

Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop, låt vår trevliga, rutinerade och legitimerade personal underlätta det för er!

STÄDANDE I HANDEN NÄR DU BEHÖVER DET

Städbehoven är såklart olika hos alla våra kunder. Det som är avgörande för vilken typ städtjänst som ni behöver, beror ofta på hur er vardag ser ut, samt hur stor er bostad är. Vi erbjuder dig som bor i Handen städning när det passar er. Vanligtvis brukar vi städa en gång i veckan eller varannan vecka. Veckostädning kan kompletteras med andra tjänster som exempelvis storstädning eller fönsterputs.

Ni hittar alla våra städtjänster i menyn till vänster.

STÄDNING HANDEN – STÄDTJÄNST MED ÅTERKOMMANDE PERSONAL

Städ Handen är en städtjänst vi erbjuder privatpersoner och företag som bor eller är etablerade i Handen. Vi strävar alltid efter att samma städpersonal återkommer till dig oavsett vilken städtjänst ni är i behov av. Våra städteam är alltid 6–8 personer som är legitimerade, försäkrade, kollektivanslutna och är kontrollerade i belastningsregistret. Samtliga i vår personalstyrka har tystnadsplikt när de kommer på städuppdrag hos er.

Vår personal är även ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser för städuppdrag i Handen.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Handen.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄD HANDEN MED RUT-AVDRAG – SÅ FUNGERAR DET

Städ Handen

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte om avdraget, utan det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar sedan av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Läs mer på Skatteverket.se.

ALLT I ALLO-TJÄNSTER – ETT POPULÄRT KOMPLEMENT FÖR FÖRETAG

Städtjänster för privatpersoner i HandenStädtjänster för företag i Handen
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Anne Blom Städ & Service erbjuder Allt i Allo-tjänster för företag i Handen.

Vi har många kunder som anlitar oss för enklare uppgifter som “någon” skall fixa.

På kontoret kan det till exempel vara en ny TV som skall sättas upp, eller ett par nya hyllor som behöver bli inköpta och monterade. Kanske några spotlights i taket har slutat lysa eller så det har spillts ut kaffe på heltäckningsmattan? Vi fixar allt det där! I vår tjänst erbjuder vi även att se till att kontors- och förbrukningsmaterial alltid finns på plats om det finns behov av det. Vi kan även hjälpa er med fönsterputsning eller mattvätt. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er.

Allt i Allo-tjänsten är ett perfekt komplement till alla våra städtjänster för Städ och Städning Handen.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni har frågor kring våra städtjänster i Handen.

Städ Handen