fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

hemstädning hägersten

Hemstädning Hägersten

Hemstädning Hägersten

Hemstädning Hägersten med Anne Blom Städ & Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i Hägersten. Vi har städat i många privathem och hos företag i Hägersten med strålande resultat. Vi utför städuppdrag dagligen över hela Hägersten med nöjda och återkommande kunder. Anne Blom hemstädning erbjuder återkommande städning, storstädning och fönsterputsning. Vi ser till att utföra en städning som passar ditt hem och ditt liv.

Med vårt huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till våra kunder i hela Hägersten såsom: Hägerstensåsen, Mälarhöjden, Fruängen och Hägersten Centrum. Vi har skräddarsytt vårt utbud och kompetens för att ta hand om just ditt hem på bästa möjliga sätt så att du får tid över till annat.

Under fliken “VAD INGÅR” hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Välkommen till Anne Blom Städ & Service, en professionell städfirma som värnar om och vårdar ditt hem!

HEMSTÄDNING HÄGERSTEN – VI STÄDAR EFTER KUNDENS BEHOV

Hemstädning Hägersten

Hemstädning Hägersten heter vår städtjänst för hemstädning hos privatkunder i Hägersten. Vanligtvis väljer våra kunder att boka städning varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha hjälp med städningen beror på olika saker, så som bostadens storlek, antal boende och hur er vardag ser ut. Du kan t.ex. välja att ha större och mer genomgående städning den ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan tillföra din vanliga veckostädning. När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som vi strävar efter att du ska känna efter varje besök.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Med Anne Blom som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel.

Som Hemstädskund får ni även 20% rabatt på allting i Inspirationsbutiken där ni kan handla allt från hudvård från Meraki till hälsokost och produkter designade av Ernst Kirchsteiger.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN HEMSTÄDNING I Hägersten.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄDNING?

VILKA PASSAR VÅR HEMSTÄDNINGSTJÄNST FÖR DEJ?

Vi tar oss an i stort sett de flesta kunder oavsett utformningen och storleken på hemmet som skall städas, det betyder att vi städar allt från små lägenheter till stora villor. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har svårt att få tiden att räcka till och det är den främsta anledningen till att de vill ha hjälp med sin hemstädning.

HUR FUNGERAR DET FÖRSTA GÅNGEN VI KOMMER OCH STÄDAR?

Vi rekommenderar att vi startar med en storstädning om du inte har haft professionell städning innan. Om du har möjlighet att möta upp oss hemma första gången vi från Anne Blom kommer hem till dig, så kan du gå igenom dina önskemål direkt med vår personal.

Vi skriver sedan kundinformation om just er städning så att vår personal alltid vet vad som gäller.

Om du inte har möjlighet att möta oss hemma vid första besöket så kan du posta nycklar till oss i förväg, eller svänga förbi vårt kontor i Hägersten (som ligger på Västberga Allé 36 A) och lämna över nycklarna personligen under kontorstid.

KAN MAN KOMMA ÖVERENS OM EXAKT VAD SOM SKALL INGÅ I EN HEMSTÄDNING ?

Vi är väldigt öppna när det kommer till dina önskemål och vi tar gärna emot specifika instruktioner från dig, vill du veta vad som normalt ingår i en hemstädning kan du se det i listan som du hittar ovanför. Om du har övriga önskemål utöver detta så diskuterar vi gärna det med dig och du kan med fördel ange detta i formuläret när du kontaktar oss i formuläret som du hittar där.

VAD BASERAS PRISET PÅ FÖR MIN HEMSTÄDNING ?

Den första faktorn som vi baserar priset på är storleken på den yta som skall städas. Den andra faktorn är om några extra tillval utöver de som redan finns listade i vår ordinarie lista på ytor som skall städas, det är den listan som du ser ovan. Vill du veta exakt vad vi kan erbjuda dig så ber vi dig att kontakta oss för en offert.

BÖR JAG BLI EN VECKOKUND?

Att vara en veckokund hos oss innebär att vi kommer hem till dig och utför en hemstädning en gång i veckan, denna tjänst är vanligast för familjeboenden där man bor fler än 2 personer och har barn.

Det brukar vanligtvis bli ganska stökigt när man har barn hemma och då krävs det en veckostädning för att hålla en jämn standard. För familjer så är det ofta inte tillräckligt med att endast ha 2 städningar i månaden och därför rekommenderar vi dig med barn hemma att välja vår veckostädning

OM DU UPPFYLLER FÖLJANDE KRITERIER BÖR DU BLI EN VECKOKUND

1. Du vill spara mycket tid varje vecka genom att lämna bort ansvaret för städning.
2. Du vill att ditt hem alltid ska hålla en hög standard och upplevas som rent och fräscht.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

TRYGG OCH TREVLIG PERSONAL – HEMSTÄDNING HÄGERSTEN

Vi vill att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår städpersonal. Vi jobbar i största möjliga mån för att samma personal återkommer till dig som kund så att du ska känna dig säker. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Personalen är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen.

Städtjänster för privatpersoner i HägerstenStädtjänster för företag i Hägersten
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Hemstädning Hägersten – RUT- AVDRAG

Vill du ha hemstädning i Hägersten och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan du gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Hägersten.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26