fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Golvvård Hägersten

Golvvård Hägersten

GOLVVÅRD Hägersten

Golvvård Hägersten

Golvvård Hägersten är en tjänst vi erbjuder företag. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare. Bra golvvård förlänger livslängden på dina golv, därför rekommenderar vi att du underhåller dina golv periodiskt genom t.ex. polering och boning.

Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång. Ett välskött golv håller längre och efter vår behandling ger golvet ett intryck och en känsla som ett riktigt bra golv ska ge. Det kan handla om allt från att hitta rätt produkter och lösningar som håller golven rena, till specialbehandlingar, så som impregnering och diamantslipning, när golvet behöver extra vård.

Känns ditt golv trist och grått? Behöver ditt golv lite kärlek och omsorg? Vill ni återställa golvet efter år av slitage? Då har ni hittat rätt! Vi på Anne Blom Städ & Service håller oss alltid ajour med de senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder. Exempelvis kan vi hjälpa dig med större lokalytor så som gymnastiksalar, skolor, kontor, matsalar, idrottshallar, restauranger, butiker med mer. Vi erbjuder professionell golvvård för de allra flesta typer av golv så som:

  • Trägolv
  • Linoliumgolv
  • Plastgolv
  • Betonggolv
  • Klinkergolv

Generellt sett inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Därefter behandlas golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan för att sedan avslutas med en finish.

För alla företag i Hägersten erbjuder vi den golvvård och omsorg som era golv behöver!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Hägersten.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

VAD ÄR DEN STÖRSTA ANLEDNINGEN TILL ATT VI BEHÖVER GOLVVÅRD I VÅRA LOKALER?

Den största anledningen till att våra kunder behöver ha hjälp är att deras golv har blivit skadade på ett eller annat sätt. Oftast är våra kunder kontor med många anställda vilket gör att förslitningen är hög på golvytorna. En annan vanlig anledning är att någon har tappat något i golvet som har gett upphov till en skada. Repor är också vanliga, dessa uppstår främst när större föremål dras över golvet vid ommöblering eller liknande.

SKADOR PÅ GOLV UPPSTÅR VANLIGEN AV

1. Vanlig förslitning
2. Föremål som tappas rakt ner i golvet
3. Repor från bord och stolar

VARFÖR ÄR FÖRDELARNA MED GOLVVÅRDEN SOM VI ERBJUDER?

1. Ditt golv kan bli återställt om det uppstår skador
2. Dina golv blir skinande och rena och ger ett bra intryck för personal och era kunder som finns på kontoret
3. Golvet får en längre livstid
4. Vi är pålästa och har specialutbildning i hur de olika typerna av golv ska hanteras på bästa sätt.

VAD ÄR FORSSELLSTRAPPAN?

Det är namnet på ett företag som tillverkar golv, trappor och ytskikt, just trappan är mycket vanlig och finns i väldigt många svenska fastigheter, de tillverkar också ytskikt till golv som ofta återfinns på kontor och i fastigheter runt om i Sverige. Som du kan läsa ovan har vi utbildning i hur man vårdar detta material på bästa sätt.

VILKA GOLVTYPER KAN NI PÅ ANNE BLOM BEHANDLA?

Vi tar hand om era golv i följande material:
– Plastgolv
– Gummigolv
– Trägolv
– Stengolv
– Linoleumgolv
– Heltäckningsmatta – mattvätt

VAR I SVERIGE KAN VI UTFÖRA GOLVVÅRD?

Vi utför golvvård i Stockholmområdet med omnejd.

GOLVVÅRDARE HÄGERSTEN – GOLVSPECIALISTER SOM VÄRNAR OM MILJÖN

Golvvårdare Hägersten från Anne Blom är golvspecialisterna som värnar om ditt golv och vår miljö. Vi använder oss endast utav väl utvalda miljömärkta produkter för att värna natur och människor.

Städföretag Hägersten

Vi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för Hägerstens fina miljö!

Maskinen som vi använder oss av använder bara rent vatten och inga kemikalier vid städning. Vår maskin sparar på miljön samtidigt som det får ditt golv att skina som nytt. Vi strävar alltid att göra det bättre och Anne Blom Städ & Service är en städpartner som du och omvärlden kan vara nöjd med!

KONTAKTA OSS – PRIS OCH RÅDGIVNING

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Hägersten? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

Städtjänster för privatpersoner i HägerstenStädtjänster för företag i Hägersten
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Hägersten med att göra både hem och företag skinande rena.

Är du på väg till, eller flyttar inom Hägersten tar vi gärna hand om er flyttstädning, visningsstädning och självklart er regelbundna veckostädning så att du får mer tid över till annat!

Om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Hägersten är du välkommen att ringa vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriva till oss via vårt webbformulär.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26