fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Lokalvård Hägersten

Lokalvård Hägersten

Lokalvård Hägersten

Lokalvård Hägersten är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag i Hägersten. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem. Vi håller vad vi lovar, tar ansvar och ger allt och lite till i alla lägen för att du ska bli nöjd. I vår värld är det en självklarhet att skapa, bygga och utveckla goda relationer i syfte att etablera långsiktiga förtroenden med våra kunder.

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor i och utanför Hägersten en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och företagslokaler skinande rena!

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Hägersten.

Våra kunder i Hägersten finns i hela området: Hägerstensåsen, Fruängen, Mälarhöjden, Västertorp.

LOKALVÅRDARE HÄGERSTEN – KVALITETSSTÄDNING FÖR FÖRETAGARE OCH PRIVATPERSONER

Lokalvård Hägersten

Lokalvårdare Hägersten med städkänsla och service för både företagare och privatpersoner i Hägersten hittar ni hos oss, Anne Blom Städ & Service. Vi städar hos kunder runt om i Hägersten med garanti för att både hem och företag lämnas i ett skinande rent skick. Oavsett om det handlar om punktinsatser eller helhetslösningar är vi lyhörda med ett öga för detaljer. Vi är genuint engagerade när vi skapar lösningar för våra kunder i vår strävan att skapa långvariga samarbeten.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Hägersten.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Hägersten? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativ städning:

  • Kontorsstäd
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Bygg- och Etableringsstäd

Till dig som privatperson som flyttar till eller inom Hägersten erbjuder vi lokalvård som är både trygg och professionell. Vi har stor respekt för dig och ditt hem. Våra lokalvårdare är försiktiga och noggranna i sin städning. Vi använder endast miljömärkta och miljövänliga städprodukter för att värna om såväl er som ert hem. Detta bidrar även till att lokalstädningen är skonsam för era inventarier och inredning. Vi kan lokalvård, vi har hög kapacitet och lång erfarenhet vilket avspeglas i våra kundreferenser. Vi kan erbjuda alla former av städning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstäd, garage etc.

Städtjänster för privatpersoner i HägerstenStädtjänster för företag i Hägersten
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

STÄDFÖRETAGET Hägersten MED MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER OCH KLIMATSMARTA ARBETSMETODER

Anne Blom Städ & Service tar miljöarbetet ett steg längre, förutom att vi använder miljömärkta kemikalier är vår strävan att minimera påverkan på naturen. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön. Miljöarbetet tar aldrig paus. T.ex. använder vi huvudsakligen Linoljesåpa från Grunne som rengöringsmedel vid Hemstädningar och Kontorsstädningar, mer miljövänligt än så blir det inte!

LOKALVÅRD Hägersten OCH RUT — OM RUT-AVDRAGET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt och innebär möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan du gå in på skatteverkets hemsida www.skatteverket.se

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Hägersten.

Lokalvård Hägersten

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26