fbpx
storstädning norrtälje

Storstädning Norrtälje – när hemmet behöver ett ordentligt lyft

Storstädning Norrtälje är först och främst för privatpersoner, men även för företag i hela Norrtälje och Stockholms stad.

Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning, innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Det ger att vi har en grundstädning som skapar en startpunkt för samarbetet på allra bästa sätt. Känner du att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, så kan du självklart beställa storstädningstjänsten separat utöver den vanliga städningen.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering, så behövs ofta en större städning där vi rengör hela hemmet till topptrim.

Anne Blom har hjälpt kunder med i städning i hela Norrtälje såsom:

  • Från Bältartorp till Kvisthamra
  • Från Solbacka till Mosebacke
  • Från Tullgränd till Narvagatan
  • Från Roslagsgatan till Frötunagatan
  • På såväl Strandvägen till Fågelsångsvägen

Våra kunder i Norrtälje efterfrågar allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Norrtäljes alla gator och gränder framförallt i just din närhet.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STORSTÄDNING Norrtälje.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

FRÅGOR OCH SVAR

VAD INGÅR I STORSTÄD?

<a class="wp-block-button__link has-text-color has-background" style="background-color:#ffffff;color:#002d6d" tjänstebeskrivning ?

Riktar sig er städtjänst för storstädning bara till privatpersoner i Norrtälje?

Städtjänsten Storstädning Norrtälje från Anne Blom riktar sig främst till privatpersoner i Norrtälje kommun och i hela Norrtälje området.
Men vi utför självfallet även storstädningar för företag.
T.ex. efter omfattande ommöbleringar, när mångåriga dammlager under arkivskåp och hyllor kommit i dagern och behöver tas om hand.

Kan jag få hjälp med storstädning också utanför Norrtälje?

Självklart!
Vi har inte bara utfört storstädningar åt kunder utmed Norrtälje alla gator och gränder utan också runt om i Norrtälje kommun samt i hela Norrtäljesregionen.

Är det tryggt att anlita Anne Blom för storstädning i Norrtälje?

Givetvis!
Vi på Anne Blom Städ & Service är städproffs ut i fingerspetsarna och vi lägger stor vikt vid kundbemötandet och en god kundrelation.
Samtliga våra städtjänster är såväl trygga som seriösa.
All personal är:
Kontrollerade i belastningsregistret
Kollektivanslutna
Försäkrade
Legitimerade
Vi har även trygg nyckelhantering och städar med stor kompetens och omsorg om dina ägodelar.

Är er tjänst för storstädning i Norrtälje miljöanpassad?

Självklart är vår tjänst för storstädning i Norrtälje, liksom alla våra andra städtjänster, utformad för att motsvara höga miljökrav.
Anne Blom har ett djupt och genuint miljöengagemang som genomsyra allt vi gör. Vårt sätt att arbeta, våra städmetoder, de maskiner vi använder och vårt val av rengöringsprodukter.
Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

STORSTÄD NORRTÄLJE – ANNE BLOM BORGAR FÖR EN TRYGG OCH SERIÖS STÄDTJÄNST

Storstäd Norrtälje heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen, då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk som lokalvårdare och städare. Vi lägger väldigt stor vikt på själva kundbemötandet och att ha blicken för det lilla extra som ger att du blir en allt nöjdare kund.

Med 20 år i städbranschen, så lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster är såväl tryggt som seriöst.

All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad, vilket vi säkerställer kontinuerligt för våra kunder.

Vi värnar om miljön, både för er och er bostads skull samt för städpersonalen och vår vackra natur. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

Städtjänster för privatpersoner i NorrtäljeStädtjänster för företag i Norrtälje
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

DAGS FÖR STORSTÄDNING I NORRTÄLJE? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet och inte bara i Norrtälje, men vi har ofta uppdrag för riktigt tuffa städningar i området. 

Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Norrtälje.