RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

FÖNSTERPUTSNING Essingen

FÖNSTERPUTSNING Essingen

Fönsterputsning Essingen med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs för såväl privatpersoner som åt företag på Essingen. Fönster putsas och rengörs såväl in och utvändigt, och tjänsten Fönsterputs kan också beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och på Essingen med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Vi har utfört fönsterputs i:

 • Lilla Essingen
 • Stora Essingen

FÖNSTERPUTS ESSINGEN – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs på Essingen är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat men även kombineras med andra tjänster vi har, exempelvis i kombination med Hemstädning.

Fönsterputsning Essingen

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov på och runt om Essingen. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Våran personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta påverkan av miljön.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Essingen.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER PÅ ESSINGEN

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

 • Flyttstäd
 • Visningsstäd
 • Storstäd
 • Hemstäd
 • Äldreflytt och Dödsbo

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Essingen erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

 • Kontorslokaler
 • Trapphus
 • Vård av slitna golvytor
 • Byggarbetsplatser och Etableringsstäd

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING PÅ ESSINGEN

Priset för tjänsten Fönsterputs på Essingen är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Essingen.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26