fbpx
Lokalvård Essingen

Lokalvård Essingen

Lokalvård Essingen

Lokalvård Essingen är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag på Essingen. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem. Anne Blom erbjuder lokalvård och ett brett utbud av servicetjänster.

Vi ger företag och offentliga myndigheter möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger det lilla extra som gör skillnad för dig, varje dag. Lokalvård är en viktig del i företagets varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer.

LOKALVÅRD MED ANSVAR FÖR MER ÄN BARA STÄDNINGEN – LOKALVÅRD ESSINGEN

Som lokalvårdare kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vid kontorsstädning kan man t.ex moppa golv och städa toaletter. På industrier eller i andra stora lokaler använder man ofta städmaskiner för att rengöra golv.

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor på och utanför Essingen en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och företagslokaler skinande rena!

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Essingen.

LOKALVÅRDARE ESSINGEN – PROFESSONELLT UTFÖRANDE OCH RÄTT KVALITET

Lokalvårdare på Essingen hittar ni hos oss, Anne Blom Städ och Service.

Lokalvård Essingen

Vi städar hos kunder runt om på Essingen med garanti för att både hem och företag lämnas i ett skinande rent skick. Som kund har du rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång.

Därför arbetar vi aktivt med att säkerställa en hög nivå på vårt arbete.

Vi internutbildar vår personal aktivt och strukturerat och har ett rykte om oss i branschen att hålla väldigt hög kvalitet. Det säkerställer vi bland annat genom vår “kamratkontroll”, då vi alltid jobbar två och två hjälps vi åt att kontrollera varandras arbete så vi kan vara säkra på att vi inte missat någonting.

På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Essingen.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

LOKALVÅRD TILL FÖRETAG ELLER BRF PRIVAT – VI HJÄLPER DIG

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening på Essingen? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Städtjänster för privatpersoner i EssingenStädtjänster för företag i Essingen
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma lilla Essingen
Städfirma stora Essingen
Städbolag

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster

LOKALVÅRDARE SOM TÄNKER PÅ MILJÖN

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både din och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön. Tillsammans med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi påverkan av vår vackra miljö.

Lokalvård arbetar efter följande miljöpolicy:

Detta når vi genom att:

  • Vi håller miljökompetensen hos alla medarbetare på en nivå som krävs för att miljöarbetet skall genomsyra det dagliga arbetet
  • Vi arbetar med konkreta miljömål avseende främst att minska vår kemikalie- och drivmedelsförbrukning
  • Tar hänsyn till miljön vid varje beslut
  • Vi förebygger föroreningar och följer gällande miljölagstiftning

Vi ska alla i vårt dagliga arbete uppnå ständiga miljöförbättringar.

LOKALVÅRD OCH RUT — SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Essingen.

Lokalvård Essingen