hemstädning essingen

Hemstädning Essingen

Hemstädning Essingen

Hemstädning Essingen med Anne Blom Städ och Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor på Essingen. Vi har städat i många privathem och hos företag på Essingen med strålande resultat. Vi utför städuppdrag dagligen över hela Essingen med nöjda och återkommande kunder såsom:

  • Lilla Essingen
  • Stora Essingen

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

HEMSTÄDNING I ESSINGEN NÄR DU BEHÖVER DET

Vi kommer överens om dag, tid och hur ofta. Ni kan också välja att beställa en enstaka städning. Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nycklar. Vid återkommande uppdrag strävar vi efter att använda samma personal till uppdraget eftersom det bland annat sparar tid för dig som kund.

Har du tröttnat på att städa hemma? Låt oss hjälpa dig med hemstädningen så att du och din familj hittar med tid till annat. Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka.

Vi städar för dig som bor på Essingen och ni får mer tid till annat!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Hemstädning i Essingen

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄDNING?

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

HEMSTÄDNING ESSINGEN – VI GER ER EN TRYGG OCH SÄKER STÄDNING

Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner på Essingen, även kallat hushållsnära tjänster.

Hemstädning Essingen


Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg med oss i sitt hem och vi anpassar oss därför efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering.

Vi har som policy att alltid kräva utdrag ur polisens belastningsregister innan vi anställer någon. Detta för att vara säker att inte någon av våra anställda har blivit anmäld för brott eller varit föremål för förundersökning.

Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Våra arbetslag som kommer hem till dig arbetar alltid två och två samt kommer på regelbundna tider. Har du specificerat i förhand vad som behövs göras, så är det alltid det som vi fokuserar först på.

Du kan själv välja om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka.

HEMSTÄDNING ESSINGEN – MED SERIÖST ANSVAR FÖR MILJÖN

Miljövänlighet är att undvika onödigt bruk av resurser och välja miljöutvecklande alternativ. Anne Bloms främsta möjlighet att bidra till en minskad miljöbelastning går genom företagets produkter och medarbetarnas kunskaper. Genom att arbeta strukturerat och kundanpassad med god planering kan vi på Anne Blom minska den totala belastningen på miljön och samtidigt erbjuda både kunder och medarbetare en renare och mer trivsam inre miljö.

Med ett utvecklande miljöarbete stärker dessutom företaget sin position och konkurrenskraft på den öppna marknaden. Anne Blom tycker det är viktigt med miljövänlig städning och satsar därför stort på kvalitet och miljö. Det övergripande syftet med vår miljöpolicy är naturligtvis allas ansvar att värna om vår miljö. Det andra syftet är att vinna marknadens förtroende genom att visa att vi, genom miljövänlig städning, tar ett uppriktigt och seriöst ansvar för miljön.

Städtjänster för privatpersoner i EssingenStädtjänster för företag i Essingen
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma lilla Essingen
Städfirma stora Essingen
Städbolag

Genom att använda skonsamma, miljövänliga rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen.

HUR GÅR DET IHOP MED RUT-AVDRAGET FÖR HEMSTÄDNING I ESSINGEN?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Blom’s Hemstädning Essingen.

kontakta oss