fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Företagsstädning

Företagsstädning Stockholm: Investera i trivsel/hälsa på arbetsplatsen

Företagsstädning från Anne Blom borgar för att ert kontor hålls rent och fräscht. Det finns flera anledningar att investera i professionell städning. Arbetsplatsen och dess lokaler är en viktig del av verksamhetens ansikte utåt.

Det är också viktigt att personalen har en ren och trivsam miljö att jobba i. Anne Bloms företagsstädning innefattar allt från schemalagd kontorsstädning och trappstäd till rengöring av kaffemaskinen. Kontakta oss gärna så ser vi till att hitta en helhetslösning som passar just era behov!

VÅRA FÖRETAGSTJÄNSTER

Ni hittar våra företagstjänster i huvudmenyn till vänster. Ni kan självklart kombinera olika tjänster. Kontakta oss så hjälper vi er hitta en lösning som passar era behov!

TRYGG OCH SÄKER STÄDHJÄLP

Vi strävar alltid efter att ni som kund återkommande möter samma personal när vi städar hos er. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade och kollektivanslutna. Samtlig personal hos Anne Blom är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser. 

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Våra löpande städningar utför vi i första hand med olika typer av mikrofibermaterial och skonsamma miljömärkta rengöringsmedel.

VÅRA KUNDER

Många av våra kunder har anlitat oss i många år och vi är stolta över att bli rekommenderade vidare till nya uppdrag. Vi utför uppdrag i hela Stockholmsområdet med företagsstädning.

Vad kostar hemstädning?

FöretagsstädningPsst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Företagsstädning.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26