hemstädning farsta

HEMSTÄDNING FARSTA

HEMSTÄDNING FARSTA

Hemstädning Farsta med Anne Blom Städ & Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i stadsdelen Farsta. Vi utför dagligen städuppdrag med nöjda och återkommande kunder. Vi har städat hos företag och i många privathem med strålande resultat.

Vad skulle göra din vardag lite skönare och bekvämare? Vi ger dig känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat hem och lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner. 

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, en professionell städfirma som värnar och vårdar ditt hem!

Låt oss städa, medan ni kan koppla av och få mer tid till annat!

HEMSTÄDNING FARSTA – KOMPETENT OCH TREVLIG PERSONAL!

Hemstädning Farsta heter vår städtjänst för hemstädning hos privatkunder i stadsdelen Farsta. 

Anne Bloms kompetenta, trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Vi erbjuder hemstädning, även kallat hushållsnära tjänster, till privatpersoner i Farsta. Vanligtvis väljer våra kunder att boka städning varje eller varannan vecka. Under fliken “VAD INGÅR” hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem.

Hur ofta man vill ha hjälp med städningen kan bero på olika saker, som bostadens storlek, antal boende och hur er vardag ser ut. Du kan t.ex. välja att ha större och mer genomgående städning den ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan lägga till i din vanliga veckostädning.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Ni kan även beställa hem hudvårds- och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg med oss i sitt hem. Vi anpassar oss därför efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering.

Med ett abonnemang hos oss får du ditt hem städat, vecka efter vecka, och du och din familj hittar mer tid till annat. Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN HEMSTÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I HEMSTÄDNING?

KVALITET OCH MILJÖ ÄR HJÄRTEFRÅGOR I VÅR HEMSTÄDNING FARSTA!

Vi vill att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår städpersonal. Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund så att du ska känna dig säker. Personalen är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade.

För att minska vår inverkan på naturen satsar Anne Blom på kvalitet och miljö genom miljövänlig städning. Vi använder skonsamma, miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

Det övergripande syftet med vår miljöpolicy är naturligtvis allas ansvar att värna om vår miljö. Det andra syftet är att vinna marknadens förtroende. Att visa att vi, genom miljövänlig städning, tar ett uppriktigt och seriöst ansvar för miljön.

Städtjänster för privatpersoner i FarstaStädtjänster för företag i Farsta
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

HEMSTÄDNING FARSTA – RUT-AVDRAG, SÅ FUNGERAR DET

Vill du ha städhjälp i Farsta och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning.

För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten.

Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Blom’s Hemstädning Farsta.

kontakta oss