Visningsstädning Farsta, Lokalvård Farsta, Städföretag Farsta, Golvvård Farsta, Städhjälp Farsta,Dödsbostädning Farsta

VISNINGSSTÄDNING FARSTA

VISNINGSSTÄDNING FARSTA

Visningsstädning Farsta är till för dig som står i begrepp att sälja bostad i Farsta med omnejd. Få ut mesta möjliga av din försäljning, beställ en städning!

Anne Blom Städ & Service erbjuder visningsstädning som städtjänst för dig som står inför att sälja din bostad i Farsta och runt om i Farsta stadsdel. Ett rent, fräscht och välstädat hem är attraktivt och kan bidra till att fler spekulanter ger sig in i budgivningen. Boka professionell städning inför visning och försäljning av din bostad genom Anne Blom Städ & Service. 

Visningen är ofta det viktigaste tillfället inför en försäljning att skapa intresse för din bostad. Försäkra dig om att allt är fläckfritt inför detta viktiga tillfälle. På Anne Blom i Farsta vet vi vad som krävs för att ett hem ska gnistra lite extra fint på visningen. 

Bor du i Farsta eller Farsta stadsdel och vill ha en framgångsrik visning, följd av en framgångsrik affär? Beställ en professionell visningsstädning hos Anne Blom, vi är experterna inom städbranschen!

Visningsstädning Farsta – Anne Blom garanterar trygg och säker visningsstädning

Visningsstäd Farsta – Bor du i Farsta och planerar att sälja din bostad? Då är visningsdagen din viktigaste dag! Det är då det gäller att kunna visa upp ett fräscht och presentabelt hem för potentiella intressenter inför försäljningen. 

Anne Blom Städ & Service erbjuder en städtjänst, visningsstäd Farsta, till dig som bor i Farsta och Farsta stadsdel. Vi befriar dig från städningen så du får mer tid över till allt runt kring försäljningen.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

Visningsstädning Farsta med omtanke och garanti

Anne Blom Städ & Service garanterar en trygg och säker visningsstädning för ett strålande rent resultat! Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen är rent, fräscht doftar gott och är omhändertaget på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda noga utvalda miljömärkta städprodukter.

Städtjänster för privatpersoner i FarstaStädtjänster för företag i Farsta
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Anne Blom har städat inför många visningar under 20 års tid. Vi vet precis vad man ska fokusera på vid städuppdrag och ingenting går oss obemärkt förbi. Med vår städtjänst visningsstäd Farsta blir ditt hem snabbt grundligt rent och fräscht och väldoftande inför visningen.

Vi utför alla våra städuppdrag enligt en checklista för att alltid säkerställa det allra bästa resultatet för varje bostad. Skulle checklistan inte vara tillräcklig för dina behov kan du givetvis erhålla visningsstädning enligt specifika önskemål.

Vi städar din bostad, från golv till tak, för dig i Farsta och Farsta stadsdel!

Visningsstäd Farsta – Låt oss ta hand om städningen inför visning av bostaden

Visningsstädning Farsta, Lokalvård Farsta, Städföretag Farsta, Golvvård Farsta, Städhjälp Farsta,Dödsbostädning Farsta

RUT är förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Grundregeln för att utnyttja avdraget för städtjänster, som visningsstäd är att den måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad. Läs mer på skatteverkets hemsida för att ta del av Rut-avdraget, www.skatteverket.se

Dags att sälja din bostad? Vill du boka en visningsstädning? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor om visningsstädning Farsta!