fbpx
Städföretag Farsta

STÄDFÖRETAG FARSTA

STÄDFÖRETAG FARSTA

Städföretag Farsta – Söker ni efter en trygg och säker städning med pålitliga resultat? Vi på Anne Blom är ett av mest anlitade städföretag och vi tar hand om lokalvård, oavsett storlek eller omfattning för både företag, organisationer och privatpersoner.

Anne Blom städ & Service har städat ute hos många privata hem och företag med skinande resultat. Med lång städerfarenhet och kunskaper erbjuder vi dig flera olika städtjänster, och med huvudkontor i Västberga kan vi snabbt ta oss ut till alla våra kunder i Farsta. 

Har du en firma, eller är du en fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Farsta? Hör då av dig till oss så erbjuder vi dig flera olika professionella städtjänster utifrån dina behov!

Anne Blom städ & Service är ett kundanpassat städföretag med bred kompetens, som sätter kunden i centrum.

STÄDFÖRETAG FARSTA – VI GARANTERAR PROFESSIONELLA OCH TRYGGA STÄDTJÄNSTER 

Städföretag Farsta erbjuder dig en pålitlig städservice av kvalitet för både ditt företag och privata hem. Vi städar hos olika firmor och privata kunder med garanti för att både hem och företag lämnas i ett helt skick med ett skinande rent resultat.

Med stor respekt för dig och ditt hem utför vi alltid en försiktig och noggrann städning. Alla i personalen är utbildade, legitimerade, kollektivanslutna och har tystnadsplikt och har ID06 legitimation vid byggstädningar.

Våra arbeten genomsyras av kvalitet och professionalitet. Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg med oss och vet hur viktigt det är med kontinuitet. Att samma person kommer och städar hos dig vid samma tidpunkt varje gång ger trygghet. Städningen anpassas efter varje kunds önskemål. Vi har även sekretessavtal vilket innebär att våra anställda ej får prata om våra kunder eller deras hem och lokaler.

Vi städar hos dig med stor respekt för dig, ditt hem och ditt företag.

Städtjänster för privatpersoner i FarstaStädtjänster för företag i Farsta
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag
Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I STÄD?

STÄDHJÄLP FARSTA – RUT-AVDRAGET

Vill du ha städhjälp i Farsta och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

Städföretag Farsta

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som städhjälp.

För att utnyttja RUT-avdrag för städhjälp och tjänster är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten.

Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

STÄDFÖRETAG FARSTA – VÅR HÄLSA OCH MILJÖ

Städföretag Farsta använder utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta städmetoder i vårt dagliga arbete för att minska på effekten av vår hälsa och miljö.

Vi arbetar hårt för att dra vårt strå till stacken genom att använda skonsamma och miljövänliga medel, inte överdosera, källsortera avfall och ta hand om kemikalier på angivet sätt. Allt för att både våra kunder och våra anställda ska få en trivsam miljö.

Vi sparar på ditt hem, företag och inventarier då vi enbart använder oss utav miljövänliga städprodukter. Vi värnar om både dig, dina lokaler och våran fantastiska natur.

Vi ser till att våra anställda hänger med i branschens trender genom att kontinuerligt delta i utbildningar.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer eller boka en tid med Anne Blom Städföretag Farsta.