Städföretag Farsta, Golvvård Farsta

GOLVVÅRD FARSTA

GOLVVÅRD FARSTA

Golvvård Farsta  – Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare. 

Känns ditt golv trist och grått? Behöver dina golv lite kärlek och omsorg? Vill ni återställa golvet efter år av slitage? Då har ni hittat rätt! Vi på Anne Blom Städ & Service håller oss alltid ajour med det senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder. Vi utför golvvård på olika sorters golv, så som:

 • Trägolv
 • Lenolium och plastgolv
 • Olika typer av stengolv

Generellt sätt inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Därefter behandlas golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan för att sedan avslutas med en finish.

.

Ett välskött golv håller längre. Det slitage som uppstått under årens gång är något vi kan hjälpa dig återställa. Efter vår behandling ger golvet det intryck och den känsla som ett riktigt bra golv ska ge. 

Periodiskt golvunderhåll
Periodiskt golvunderhåll handlar om att behandla golvet så den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. För att bedöma behovet och hur man bäst ska återställa ett golv till bästa möjliga skick krävs det ett proffs. Det finns många olika typer av golv, för ett bra arbete med bästa tänkbara resultat måste man kunna skilja dem åt och hålla sig ajour när det gäller kunskap om material och behandlingsmetoder.
 
Hur ofta behövs det golvvård?
Ju mer smuts som dras in, desto mer slits golvet och desto mer ökar behovet av golvvård. Entrén och korridoren smutsas och slits t ex betydligt mer än konferensrummet. Ett butiksgolv får stå ut med mer salt och slask än ett kontor. De flesta golvtyper, i de flesta miljöer, behöver periodiskt golvunderhåll en eller ett par gånger per år. Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

GOLVVÅRDARE FARSTA – MILJÖVÄNLIG GOLVVÅRD

Städföretag Farsta, Golvvård Farsta

Golvvårdare Farsta via Anne Blom är golvspecialisterna som värnar om såväl ditt golv som miljö. Vi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter för att värna natur och människor. Vi använder oss endast utav väl utvalda miljömärkta produkter, vilket är bra för såväl företagarnas golv som för miljön!

All vår golvvård görs på ett miljövänligt sätt – för det mesta helt utan kemikalier. Och självklart enligt den senaste tekniken inom golvvård. Vi strävar alltid att göra det bättre och Anne Blom Städ & Service är en städpartner som du och omvärlden kan vara nöjd med!

Städtjänster för privatpersoner i FarstaStädtjänster för företag i Farsta
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

GOLVVÅRD FARSTA – KONTAKTA OSS

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i stadsdelen Farsta? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

 • Kontorsstädning
 • Trappstädning
 • Golvvård
 • Bygg och etableringsstädning

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Farsta med att göra både hem och företag skinande rena.

Om ni flyttar till/från eller inom Farsta tar vi gärna hand om flyttstädning, visningsstädning och självklart också er regelbundna veckostädning. Låt oss göra jobbet, så ni kan koncentrerar er på det som är väsentligt för er!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Farsta