fbpx

Städ Stockholm

Städ Stockholm

Städning Stockholm

Städning Stockholm – Hemstädning och kontorsstädning med 20 års erfarenhet

Städning Stockholm med omnejd utför vi på Anne Blom Städfirma varje dag för både hem och kontor i hela Stockholms län. Vi tar hand om er städning på ett professionellt och engagerat sätt för er som bor i Stockholm. Vi underlättar för kunder och använder oss utav rutinerad och beprövad personal som uppfyller alla era städbehov i Stockholm. Vi ser till att er trivsel förstärks genom ett gediget hantverk av vår städpersonal i Stockholm.

Vi erbjuder städning för dig som bor i Stockholm ifrån Märsta i norr till Täby och Danderyd i öster till Södertälje i söder och Vällingby eller Ekerö i väster. Städningen sker vanligtvis under dagtid, alltifrån 1 gång per dag till 1 gång varannan vecka. De flesta kontor i Stockholm städas tidigt på morgonen och hemmen städas innan ni kommer hem vilket innebär att ni får det rent och fint när ni behöver det och vi inte är i vägen.

STÄD STOCKHOLM MED SÄKER OCH PÅLITLIG STÄDPERSONAL

Anne Blom Städ Stockholm strävar efter att samma städpersonal återkommer till dig. Våra städteam är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund vi har i Stockholms län. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Städpersonalen är också ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Med oss som städföretag i Stockholm kan ni känna er trygg med pålitlig och ansvarsfull städpersonal.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Städning Stockholm RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året samt vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i StockholmStädtjänster för företag i Stockholm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

BESTÄLL VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylla på så kan vi lösa det. Vi fixar även grundläggande vaktmästeritjänster som att byta lampor eller t.ex. sätta upp en TV. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till vår tjänst Städning i Stockholm.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni har frågor kring våra städtjänster i Stockholm.

Städ Stockholm