fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

visningsstädning Stockholm

visningsstädning Stockholm

VISNINGSSTÄDNING Stockholm

VISNINGSSTÄDNING Stockholm

Visningsstädning Stockholm är vår städtjänst för dig som står inför att sälja din bostad i Stockholm. Boka en professionell städning inför visning och försäljning av din bostad genom Anne Blom Städ & Service.

Ett rent och städat hem är mer attraktivt och kan bidra till att fler besökare ger sig in i budgivningen. Visningen är ofta det viktigaste tillfället, inför en försäljning, att skapa intresse för ens bostad.

Varför inte försäkra dig om att allt är fläckfritt inför detta viktiga tillfälle? På Anne Blom vet vi vad som krävs för att ert hem ska gnistra lite extra fint på visningen.

VISNINGSSTÄDNING STOCKHOLM – EN STÄDTJÄNST VÄRD ATT SATSA PÅ!

Bor du i Stockholmsområdet och vill ha en framgångsrik affär? Glöm då inte bort att en av det viktigaste sakerna inför visningen av din bostad! Beställ en professionell visningsstädning hos Anne Blom, Vi är experterna inom städbranschen.

VISNINGSSTÄD STOCKHOLM – VI GARANTERAR TRYGGARE OCH SÄKRARE VISNINGSSTÄDNING

Bor du i Stockholm och planerar att sälja din bostad? Då är naturligtvis visningsdagen din viktigaste dag! Det är då potentiella intressenter kommer för att titta på din bostad. Anne Blom Städ & Service erbjuder en städtjänst, visningsstäd Stockholm, som är för dig som bor i och runt om Stockholm som vill ha ett presentabelt hem att visa upp inför försäljningen. Vi befriar dig från städningen så du får mer tid över till allt runt omkring din försäljning.

Anne Blom Städ & Service garanterar en trygg och säker visningsstädning som leder till bra resultat! Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken.

visningsstädning Stockholm

Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen är rent, fräscht doftar gott och är omhändertaget på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda noga utvalda miljömärkta städprodukter.

Anne Blom har städat inför många visningar i hela Stockholm under 20 års tid. Vi vet precis vad man ska fokusera på vid städuppdrag och ingenting går oss obemärkt. Med vår tjänst för visningsstäd kommer ditt hem snabbt bli fräscht och doftar gott när dina intressenter kommer på visningen.

Vi utför alltid städuppdrag enligt en checklista för att alltid säkerställa det bästa resultatet för varje bostad. Skulle checklistan inte vara tillräcklig för dina behov kan du naturligtvis erhålla visningsstädning med specifika önskemål. Vi städar din bostad från golv till tak!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

CHECKLISTA

Inför en visningsstädning, tänk på att det är viktigt för helhetsintrycket vid en lägenhetsvisning att det råder harmoni och balans.

  • Undanplockning sker i hallen så att den ser välkomnande ut
  • Krukväxter ställs med solsidan in, borttagning av vissna blad
  • Gardiner hängs snyggt och blomkrukorna ställs i symmetri
  • Dukar och mattor läggs snyggt, tillpuffning av kuddar i soffor
  • Sladdar göms undan
  • Böcker och pärmar ska stå kant i kant i hyllor

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄD?

STÄDUPPDRAG I STOCKHOLM INFÖR VISNING AV BOSTADEN

RUT är förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Grundregeln för att utnyttja avdraget för städtjänster, som visningsstäd är att den måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad. Läs mer på skatteverkets hemsida för att ta del av Rut-avdraget. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i StockholmStädtjänster för företag i Stockholm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Dags att sälja din bostad? Vill du boka en visningsstädning? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Visningsstädning Stockholm.

visningsstädning Stockholm

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26