dödsbostädning älvsjö

Dödsbostädning ÄLVSJÖ

Dödsbostädning ÄLVSJÖ

Dödsbostädning Älvsjö från Anne Blom hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning, men alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella krav. Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal.

Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss.

Behöver ni hjälp med dödsbostädning eller städning vid äldreflytt i Älvsjö? Vi på Anne Blom Städ & Service hjälper och underlättar för dig i svåra tider med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon. Vi har kunder i hela Älvsjö området såsom: Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra.  

Med erfaren och kompetent personal tar vi hand om städningen så att ni kan fokusera på allt annat runt dödsbon och flytt. Vi är legitimerade och fullt försäkrade och självklart har vi tystnadsplikt. Vi utför både trygga och säkra äldreflytts och dödsbostädningar för dig.

Vi tar gärna hand om:

  • Städning av bostaden
  • Kontakten med mäklaren
  • Hantering av nycklar
  • Avläsning av el och vattenmätare
Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN DÖDSBOSTÄDNING I ÄLVSJÖ

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Nedan hittar du svar på alla de frågor du kan tänkas ha om städning som sker i samband med att en närstående gått bort.

VAD INGÅR I DÖDSBOSTÄDNING?

DÖDSBOSTÄDNING ÄLVSJÖ – VI HJÄLPER ER MED DET NI INTE VILL GÖRA SJÄLVA, LÅT OSS TA HAND OM DET!

Dödsbostäd Älvsjö är Anne Bloms tjänst för städning och service av dödsbon och äldreflytt i Älvsjö. Vi underlättar för dig i svåra tider så att du kan fokusera på det viktigaste och det som betyder mest för dig i situationen. Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning, men alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella krav.

Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg. Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss.

Städtjänster för privatpersoner i ÄlvsjöStädtjänster för företag i Älvsjö
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

I vår städtjänst och Service och vi hjälpa er med kontakter för hjälporganisationer som kommer och hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel.

Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss. Vi samarbetar idag med den ideella föreningen ÅterVinnarna. Du möts alltid av respekt och trygg personal när du anlitar Anne Blom för städuppdrag vid äldreflytt och dödsbon.

En dödsbostädning liknar en flyttstädning vilket innebär att allt som görs vid en flyttstädning också görs vid en dödsbostädning. Ett axplock av vad som görs är:

  • Packar
  • Flyttar
  • Slänger på tipp
  • Dödsbostädar
  • Tar hand om allt om ni vill

Bostaden städas enligt överenskommelse inför visning, försäljning eller för att återlämnas till hyresvärd.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING ÄLVSJ

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag i hela Älvsjö med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig.

Hör gärna av er till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt under den svåra perioden i livet.

Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst: telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär.

Välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service, vi finns här dig när du vill ha hjälp med dödsbostädning Älvsjö.

kontakta oss